Objavljeno: feb 16 2022 04:50

Ustupanje posla fast-food

Objavljeno: feb 16 04:50
Pregleda: 19
Prodajemo biznis u potpuno razrađenom fast food-u.

Objekat je izuzetno lepo sređen, potpuno opremljen po HACCP standardu i nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji u Novom Sadu (blizina skoro renoviranog doma zdravlja, mnoštva privatnih klinika, sportskih kladionica...)

Budućem vlasniku na raspolaganju je kompletan inventar neophodan za rad. Pored toga, sam fast food poseduje i letnju baštu sa 20+ sedećih mesta.

Finansijska prednost lokala su niska kirija i još niži troškovi, a na pomenutu baštu se ne plaća najam gradu.

Firma je u porodičnom vlasništvu, a u istu je uloženo puno strpljenja i ljubavi. U proteklom periodu stekli smo brojne zadovoljne mušterije.

Pored svega navedenog, budućem vlasniku na raspolaganju su svi kontakti neophodni za poslovanje, a s kojima smo u prethodnom periodu izuzetno lepo sarađivali. Između ostalog nudimo i obuku za preuzimanje posla.

Postoji veliki potencijal koji mi nismo u mogućnosti da iskoristimo jer nakon dosta godina "zove struka" te iz tog razloga posvećenost neće biti kao i na dosadašnjem nivou.

Za više informacija pozovite 064/2338512.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19
+381642338152

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija