Objavljeno: maj 08 2021 08:06

Pametna kanta za smece 14L SIOYIE Kanta na senzor

Din

Objavljeno: maj 08 08:06
Pregleda: 23
Pametna kanta za smece 14L SIOYIE Kanta na senzor

Proizvod kojim ćete biti oduševljeni i koji će Vam značiti u kućnoj radinosti jeste fenomenalna kanta za otpatke na senzor.
Gotovo niko ne obraća pažnju na to kakvu kantu ima u svom domu, ali ona i te kako može odigrati bitnu ulogu. Najveći broj bakterija, klica i virusa se može naći upravo na kanti za otpatke. Pranje ruku je neminovno nakon pipanja iste.

CENA 2590din

https://youtu.be/YdgkI-y-cS8

Kanta sa senzorom je potpuno higijenskog tipa jer ne zahteva nikakvo pipanje i ručno otvaranje. Idealna je za kućnu upotrebu, za hodnike poslovnih objekata, hotele, bolnice, čekaonice... Kako približite ruku u radno polje senzora (na udaljenost od 30 cm), poklopac kante se automatski otvara i omogućava Vam bezbedno i čisto bacanje smeća. Poklopac se automatski zatvara nakon 5 sekundi.
Napravljena od ekološki prihvatljive ABS plastike, sa kapacitetom od 10l i modernog dizajna, uklopiće se u bilo koju kuhinju ili kancelarijski prostor. Efikasan četvrtasti oblik se savršeno uklapa u uske predele i uglove.

Unesite novinu u svoj dom koristeći pametnu kantu za smeće na senzor koja će Vam omogućiti bacanje otpadaka na bezbedniji način.

● Senzor pokreta: Otvorite kantu jednostavnim pokretom ruke ili noge! Sada možete i udaljeni do 30cm da otvorite kantu za smeće.

●Izuzetno praktična: Oslonite se na izuzetno praktičnu kantu za smeće koja omogućava higijenskije odlaganje otpada.

● Brzo i jednostavno: Poklopac kante će se otvoriti za tili čas nakon što senzor raspozna pokrete. Nakon ubacivanja smeća u kantu, poklopac će se sam i zatvoriti.

● Savršen dodatak kuhinji i toaletu: Učinite svoju kuću ili radno mesto praktičnijim! Olakšajte svoju dnevnu rutinu uz pomoć novog asistenta.

● Infracrveni vibracioni 360 ° svesmerni senzor, automatski se isključuje nakon 6 sekundi.

● Kada trebate da koristite duže vreme, dodirnite dugme za otvaranje da bi ostalo otvoreno, a zatim dodirnite za zatvaranje.

● Sa vodootpornom funkcijom, ne brinite o upotrebi u vlažnom okruženju.

Karakteristike:

Bezbedno i čisto bacanje smeća
Poklopac se otvara na udaljenosti od 30 cm
Automatsko zatvaranje nakon 5 sekundi
Kapacitet: 14l
Materijal: ABS plastika
Boja: Bela sa crnim
Radi na 2 AA baterije (baterije nisu uključene u ponudu)


BILO KOJE PITANJE SMO DOSTUPNI.JOS PUNO ARTIKALA NA UPIT
( Sve sto Vam treba slobodno Pitajte u poruci na KP ili Viber)


🎁 LUX SHOP 🎁
Svi naši artikli su fabrički zapakovani
imaju garanciju GODINU DANA
Pogledajte našu FB i KP stranicu
https://www.facebook.com/boxshopfb
https://luxshop.kpizlog.rs
https://youtu.be/iNWHFyuJxhM
☎️+38162/812-40-44



Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija