Objavljeno: okt 11 2022 05:10

Električni nazidni kamin sa Wi-Fi kontrolom 2000W

Din

Objavljeno: okt 11 05:10
Pregleda: 3
Popularni električni nazidni kamin HOME proizvodnje nudi vrhunsku kombinaciju svestranosti i dizajna. Može se montirati direktno na zid veoma jednostavno, ili se ugraditi u zid pod odgovarajućim dimenzijama radi gotovo besprekornog izgleda. Ovo je izuzetan i veoma poseban model električnih nazidnih kamina zbog svoje višestruke mogućnosti kontrole, putem ugrađenog WiFi-a, tačnije pored daljinskog upravljača, može se kontrolisati i putem aplikacije na pametnom telefonu za potpun ugođaj.

Preko aplikacije možete podesiti dan, sat i minut kada želite da se kamin uključi i isključi, što omogućava potpunu ekonomičnost pri njegovom korišćenju. Vizuelni efekat plamena može se podesiti u više promenljivih boja za ugodnu atmosferu u bilo kojoj prostoriji. Prednji panel je napravljen od kaljenog stakla, što osigurava dugotrajno korišćenje i elegantan izgled.


Karakteristike:

Tip Električni kamin
Napajanje 230 V~ / 50 Hz
Snaga 1000 / 2000 W
Nivo buke 56 dB (A)
Montaža Nazidna
Dužina kabela 1.7 m
Materijal kućišta Staklo
Boja kućišta Crna
IP zaštita IP20
Zaštita od pregrevanja Da
Zaštita kod prevrtanja Ne
Termostat Da
Podesiva snaga Da
Tajmer Da
Dodatne funkcije LED izvor svetlosti (10 W, nije zamenljiv), kontrola preko aplikacije, nedeljni programi, promena boje osvetljenja, detekcija otvorenog
prozora
Povezivanje 2.4 GHz / 1 mW
Daljinski upravljač Da
Masa 16 kg
Dimenzije 1000x500x130 mm
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
0656394430

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija