Objavljeno: okt 28 2014 08:39

Vodeci proizvodjac grejnih tela

Objavljeno: okt 28 08:39
Pregleda: 6
Kompanija Alfa-Plam je vodeći proizvođač grejnih tela u Srbiji i svrstava se u red 5 najvećih u Evropi. Početak rada kompanije vezuje se za davnu 1948.god. Danas Alfa-Plam ima preko 800 zaposlenih i ostvaruje godišnju proizvodnju u iznosu od 160.000 jedinica.
Tradicija, kvalitet i dugotrajnost su osnovne odlike proizvodnog asortimana Alfa-Plam-a.
Proizvodni asortiman čini šest tehničko-tehnoloških celina:
• štednjaci na čvrsta goriva
• peći i kamini na čvrsta goriva
• štednjaci, peći i kamini za etažno grejanje
• štednjaci, peći i kotlovi na pelet
• električni i kombinovani štednjaci i rešoi
• peći na gas.
Proizvodi ispunjavaju stroge zahteve plasmana na tržištu EU, u smislu sigurnosti u radu i maksimalne iskorišćenosti energenata. Alfa-Plam svoje proizvode plasira na domaćem tržištu (oko 35%) i na tržištima Evrope (oko 65%). Osnovna izvozna tržišta su bivše jugoslovenske republike (BiH, Makedonija, Crna Gora, Slovenija i Hrvatska), a pored toga kompanija ostvaruje dugogodišnji izvoz i na tržitima Evrope i sveta: Grčka, Bugarska, Rumunija, Nemačka, Italija, Austrija i Čile.
Razvojem palete proizvoda, čiji se rad zasniva na korišćenju obnovljivih izvora energije, Alfa-Plam želi da izađe u susret svim potrošačima koji prate trendove i uvažavaju zahteve zaštite životne sredine. Proizvodnjom grejnih tela na čvrsto gorivo kompanija se bavi još od 1968. god., dok je proizvodnja programa na pelet počela 2008. god.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
017/7155-142

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija