Objavljeno: jan 26 2019 10:14

FUEGO ESPANA - Mikrotalasna Pecnica - Poluispravna

Din

Objavljeno: jan 26 10:14
Pregleda: 56
**** MIKROTALASNA PECNICA ****

- FUEGO Espana -
- Poluispravna - PROCITAJTE OPIS! -
- Model: FG-700G
- Specifikacije: 230V~50Hz 1200W (Micro) - 1000W (Heater)
- Output: 700W - 2450 MHz
- Dimenzije: 295x458x355mm
- Tezina: oko 13kg
- Informacije, Izgled i Specifikacije mozete videti i na slikama..

* OPIS:
- Ova mikrotalasna pecnica je spolja u odlicnom stanju i generalno nije mnogo koriscena. Medjutim, njeno stanje je neispitano, poluispravno. Stanje je sledece.. Kada se mikrotalasna ukljuci i kada se ubaci hrana, nakon podesenog programa grejanja ona pocne da radi (podgrevanje). Medjutim, nakon 1-2minuta, cak i na najjacem programu hrana se NE zagreje lepo, vec samo povrsinski. Tanjir cak zna biti i vreo, ali hrana mlaka. U slucaju da je mikrotalasna totalno neispravna ne bi se uspelo nista zagrejati, a ovako se nesto barem desava. Takodje primetio sam da se mikrotalasna, posle nekoliko grejanja dosta zagreje i vrela je na dodir.
- Ne razumem se toliko u popravku ovih uredjaja, ali mislim da ne bi trebalo da je neka velika stvar u pitanju, jer opet sam aparat nije totalno neispravan.
- Ljudi koji se razumeju u elektroniku ce mozda i ovako, po opisu zakljuciti u cemu je problem..

* NAPOMENA: Mikrotalasna se, zbog svega gorenavedenog vodi kao Polusipravna-Neispravna, pa bih zeleo da to kupci unapred znaju, kako ne bi kasnije doslo do reklamacija i slicno, jer to NE primam. Hvala na razumevanju!

* ZA VISE INFORMACIJA MOZETE MI SE OBRATITI U PORUKAMA ILI NA BROJ: 060/4495-759
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
56
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija