Objavljeno: apr 06 2020 01:59

Бушилица CIMEX DCD230

Din

Objavljeno: apr 06 01:59
Pregleda: 4

Бушилица за бушење рупа пречника до 230 мм. у бетонским подовима и зидовима, асфалт. Дизајнирана за професионалну употребу, досадна машина стандардно је опремљена носачем за монтирање за поуздано сидрење (укључујући сидра). Покретан мотором са старим покретањем од 4580 В, CIMEX DCD230 спада међу најмоћније у својој класи.

Кућиште мотора је у потпуности направљено од метала, поуздано штити машину од механичких оштећења. Са задње стране је поклопац са отворима и нивоом за изравнавање.

Мењач који преноси обртни момент с мотора на вретено је у потпуности метални, који ради у уљној купељи преко заштитног квачила.
Причврсна спојница за бушење омогућава безбедност и оперативну заштиту оператера у случају заглављења сврдла услед преоптерећења или превеликог притиска. За додатну сигурност, машина је опремљена заштитом од струје и максималном заштитом струје од електричног преоптерећења мотора.

Вретено бушаће машине је навојно 1 ¼ УНЦ.


Стандардна опрема:

Машина за бушење кернела
Постоље за сидрење
Сидра
Водени хлађени борцорона систем
Софт старт систем
Дефектна заштита струје
Максимална заштита струје


Технички подаци:
Максимални пречник бушења: 230 мм.
Напон напајања: 220В / 50 Хз
Називна снага: 4580В
Спиндле Грип: Навој 1 ¼ УНЦ
Брзина у празном ходу: 600
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija