Objavljeno: apr 06 2020 09:23

Машина за сечење цеви CIMEX PTM4

Din

Objavljeno: apr 06 09:23
Pregleda: 9

CIMEX PTM4 машина за резање навоја цеви - професионални струг за навој цеви намењен навоју цеви до 4 инча. Дизајнирана за свакодневну употребу, машина за обраду навоја може радити са цевима величине од 1/2 до 4 инча. Као стандард, машина за обраду навоја такође има функцију употребе као резач цеви. машина за резање навоја цеви - професионални струг за навој цеви намењен навоју цеви до 4 инча. Дизајнирана за свакодневну употребу, машина за обраду навоја може радити са цевима величине од 1/2 до 4 инча. Као стандард, машина за обраду навоја такође има функцију употребе као резач цеви.
Погон машине је електричан и обезбеђује га мотор од 750 В који кроз мењач обезбеђује потребне обртаје и обртни момент. Опремљен свим потребним радовима, рад са токарилицом за навој цеви пролази кроз неколико фаза: након што чврсто причврстите цев у задњи вагон, уз помоћ резача цеви, цев се може пресећи до потребне дужине Уз помоћ уграђеног чистача, чипс се уклања са унутрашњости цеви, након чега се навој цеви може пресећи.

Спецификације:
Величина цеви: ½ “-4” (1/2 инча до 4 инча / инч)
Систем уља за резање уља. Уље пролази кроз главу вијка кроз пумпу за уље која помаже да се задржи
циркулација уља у машини. Оштрице су такође израђене од високолегираног челика, што гарантује дуг радни век.

Техничке карактеристике:
Напајање: 220/50 Хз
Снага: 750 В
Погодно за цеви величине: ½ -4 (до 4 инча)
2 брзине: 11 о / мин (1. брзина) и 25 обртаја (2. брзина)
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija