Objavljeno: avg 09 2023 08:33

Demon Atomizer/Prskalica od 14l

EUR

Objavljeno: avg 09 08:33
Pregleda: 2
NOVO, FABRIČKI ZAPAKOVANO

Specifikacije:

– Motor: Dvotaktni sa vazdušnim hladjenjem

– Snaga motora: 3 KS

– Max broj obrtaja motora bez opterećenja: 7.500 o/min

– Zapremina motora 50,3 cm3

– Maksimalni raspon 12m

– Kapacitet rezervoara za tečnost 14/20L

– Gorivo : mešavina 1 : 50 ( 2% sa polusintetičkim uljem)

– Kapacitet rezervoara za gorivo 1,4L

– Težina 12kg

– Snaga izduva 2KW



Prednosti:

– Sut prskanje

– Rezervoar za supstance sprej

– Širok spektar podešavanje mlaza

– Ergonomski oblik (naslon)

– Udobna upotreba (jednom rukom)

– Bezbednost

– Visoke performanse

– Vrlo mala potrošnja goriva

– Lako i brzo pokretanje uređaja


Dizajn alata koje morate da nosite na vašim ledjima mora biti specifičan i ergonomičan kako bi vaše telo izdžalo tnjegovu težinu, upravo Vam to pruža Demon motorna prskalica/atomizer. Anatomski oblikovana pena ugradjena u ledjni nosač, omogućava da nosač prirodno prijanja vašim ledjima.
Što se tiče korišćenih materijala, malo toga se promenilo, koristi se ojačana plastika koja treba da Vam da koliku toliku zaštitu od mehaničkih udaraca. Većina delova prskalice je izrdjena od lakih aluminijumskih legura, sa tim razlogom težina prskalice ne prelazi 12kg, zbog toga ova prskalica spada u rang lako prenosivih alata.
Ergonomija rešenja je dobra, u zavisnosti od vaših potreba imate dva modela, jedan model je od 14L a drugi od 20L, tako da veći rezervoar povećava težinu prskalice i povećava opterećenje. Crevo na atomizeru/prskalici je fleksibilno i izradjeno od kvalitetnog PP materijala tako da je rukovanje veoma jednostavno.
Performanse:

Ono što je veoma važno kod ovog atomizera/prskalice je da ona ima pumpu visokog pritiska ili ti buster, koja omogućava visoke performanse u prskanju, omogućava vertikalno prskanje i domet u vis od 12m.
Atomizer u kombinaciji sa motorom od 3KS i pumpom visokog pritiska daje odlične performanse u njegovom cenovnom rangu, što je odlično, jer prskalica garantuje najbolji odnos cene i kvaliteta. Pritisak je pri korišćenju stabilan i bez opadanja, motor od 3 konjske snage pobrinuo se za to

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
2
0631640146

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija