Kompanijski oglas Objavljeno: sep 01 2021 02:41

DES Kazan za rakiju 35 L sa mešalicom i ložištem na gas

Din

Objavljeno: sep 01 02:41
Pregleda: 3
Hoby kazani su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića malog kapaciteta namenjen kućnoj upotrebi. Kapacitet ovog modela je 35 L. Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla ugrađenog u ložište koje je izrađeno od hladno-valjanog lima, spojne cevi sa holenderima koje se koriste za sistem zaptivanja i haldnjakom izrađenog od pocink lima u kome se nalazi bakarna spirala sa 3 navoja.

Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra.

Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilo kog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum, itd.. ). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

Karakteristike:

Dno Elektrolitički bakar 1mm

Plašt Elektrolitički bakar 0,8mm

Gornji deo Elektrolitički bakar 1mm

Hladnjak Pocink lim 0,5mm

Spirala Bakarna cev Ø22x1mm

Spojna cev Bakarna cev Ø22x1mm

Ložište Hladno valjani lim 1,5mm

S/M – sa mešalicom

Predviđeno da se greje na GAS
Opis linka

Eklix DOO

Prodaja
Poseti stranicu naše prodavnice

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija