Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Marpol sinhroni agregat 3,5kw

430 EUR

Prodaje se od: Mladen Danas 14:44 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Fizičko lice
Lokacija
Subotica
Prijenosni inverterski generator

Novi dizajn dizajniran s obzirom na performanse i svestranost.

Generatorski set pretvarača QL3500ig učinkovit je uređaj za proizvodnju električne energije. Radit će svugdje gdje nema pristupa električnoj mreži ili ga privremeno nedostaje.

Generator proizvodi električnu energiju čistim, glatkim sinusnim valom, što ga čini optimalnim i zamijenjenim rješenjem za osiguravanje stabilnog rada zahtjevnih uređaja, poput: regulatora peći za centralno grijanje , plinskih peći, solarnih regulatora, upravljačkih jedinica inteligentnih kuća.

Savršeno za hitno napajanje: u kućama na točkovima, kamionima, holandskim kućama, čamcima, jahtama, kao i u domaćinstvima ili građevinskim kompanijama
Proizvod za profesionalce i DIY entuzijaste.

Novo, jače, efikasnije

Generator sa sistemom za stabilizaciju napona i tradicionalni generator sa AVR:

U tradicionalnom generatoru mogu se dogoditi padovi napona - svjetla su se prigušila, a zatim zasjala punom snagom. Ova kolebanja energije opasna su za mnoge moderne i osjetljive uređaje, a iznenadna kolebanja snage vrlo često mogu biti kobna za mnoge uređaje. Nećete osjetiti fluktuaciju napona kada koristite QL3500ig kao što bi to bilo kod uobičajenog AVR generatora. Naš generator je opremljen pretvaračima koji provjeravaju napon, struju i frekvenciju na frekvenciji od stotina Hz, osiguravajući sigurnost i efikasnost isporučenih prijemnika . Uređaj takođe ima senzore preopterećenja i niskog nivoa ulja kako bi se sprečilo oštećenje motora.

Tehnički podaci:

Maksimalna snaga (Š): 3500
Nazivna frekvencija (Hz): 50
Nazivni napon (V): 230
Harmonska izobličenja: ~ 3%
Rezervoar za gorivo: 13L
Potrošnja goriva (g / k * h): 400
Vrijeme neprekidnog rada 70% tereta (h) ± 8
Neprekidno radno vrijeme 50% opterećenja (h) ± 12
Faktor snage: 1 Cosφ
Buka db (A): 69 / 7m
Tip motora: 4-taktni
Kapacitet 212 ccm
Broj obrtaja motora (o / min): 2600 - 3800
Tip startera: ručni
Gorivo: ČIST 95 ili 98 benzina
Kontrola broja okretaja motora
Montiran na jastuke koji apsorbiraju udarce
TRENUTNA STABILIZACIJA - NAPON i frekvencija
POVOLJNA UPRAVLJAČKA PLOČA - Generator pretvarača opremljen je indikatorom napona, indikatorom preopterećenja i indikatorom nivoa ulja. Zahvaljujući prisustvu ovih indikatora i dugmeta koji aktivira ekonomičan način rada, generator je vrlo jednostavan za upotrebu, a ujedno je i zaštićen od mogućih kvarova i oštećenja.

1 x ECO prekidač
1 x prekidač za paljenje
2 x 230V / 16A utičnic
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija