Objavljeno: sep 15 2021 02:02

PROLINETECH Kolica za alat, NOVO !

Din

Objavljeno: sep 15 02:02
Pregleda: 4
- Karakteristike:
4 glatke ladice sa sistemom za blokadu
Prostor za odlaganje sa poklopcem za mašine
4 okretni valjci od plastike, uklj. 2 sa parking kočnicom
Skladište sa podmetačem
Ručka za guranje
Ladica: tip A 4 komada
Duzina kolica 62 cm
Sirina 34
Visina kolica sa Točkovima 86 cm
Masa: 20 kg

- Kolica za alat čvrst je i pouzdan partner za održavanje pregleda u radionici i održavanje njegovog reda. Lako je rukovati vagonom alata u radionici. Sa četiri nosiva točka od plastike i drškom za guranje, kolica za alate mogu se koristiti tamo gde treba obaviti posao. Prikladna kolica za alate idealna su i za manje radionice i za trajno stajanje u bilo kojem kutku koji želite. Dve parking kočnice na točkovima osiguravaju da sigurno ostane tačno tamo gde Vi želite.


- Kolica su opremljena sa četiri fioke sa glatkim pokretanjem sa sistemom zabravljenja i delom za odlaganje sa poklopcem, posebno dizajniranim za mašine. Posuda sa otiračem je idealna za osetljive alate. Ova ladica je takođe idealna za olovke, odvijače i šrafove. Prostirka pruža poboljšani otpor kotrljanju i drži alat tamo gde ga hobi entuzijastički majstor odloži. Kolica za alate imaju maksimalnu nosivost od 75 kilograma.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4
0612101171

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija