Kompanijski oglas Objavljeno: jun 23 2022 02:38

HLOR u granulama 1kg

Din

Din
Objavljeno: jun 23 02:38
Pregleda: 7
Dezinfekcija vode u bazenima
Šok hlor tretman vode: Kod prvog punjenja bazena za kupanje sa vodom, mora se izvršiti šok hlor tretman vode sa povećanom količinom hlornog granulata (Natrijum dihloroizocijanurat dihidrat T-granulat) u količini od 100 do 150 g/10 m³ vode. U plastičnu posudu sipati toplu vodu i rastvoriti granulat. Pripremljeni rastvor sipati na više mesta, po bazenu. Šok hlor tretman vršiti uveče, kad nema kupača. Nakon šok hlor tretmana, potrebno je održavati optimalan kvalitet vode sa 10-20 g T-granulata na 10 m³ vode, svakodnevno. Osnovni preduslov je da pH vode u bazenu bude od 7,2-7,6. Kupanje početi sutradan, kada se merenjem ustanovi da je nivo hlora ispod 1 mg/l.
Dezinfekcija vode u javnim bazenima
Dezinfekcija se vrši preko mernih pumpi, automatski, rastvorom T-granulata. U pogodnom rezervoaru, rastvoriti 2,5-3 kg T-granulata u 100 litara vode, bez preteranog mešanja. Merni instrument pumpe podesiti tako, da se dozira 0,5 kg T-granulata (oko 20 litara rastvora) na 100 m³ vode u bazenu, dnevno.
Ako je broj kupača veliki i visoka temperatura, povećati dodavanje za 50% rastvora, dnevno.
-Uvek održavati nivo slobodnog hlora oko 1 mg/l.
-Pri novom punjenju vode, vrši se samo dezinfekcija sistema filtera sa 0,04% rastvorom T-granulata (20 g T-granulata u 50 litara vode).
Dezinfekcija vode za piće
Za dezinfekciju vode u cisternama i bunarima, dodaje se 2 g T-granulata na m³ vode. Voda je pogodna za piće nakon 15-30 minuta.



Efikasno mikrobicidno dejstvo na patogene mikroorganizme postiže se za oko 5 minuta.
Opis linka

Eklix DOO

Prodaja
Poseti stranicu naše prodavnice

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija