Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

Bojler DOM PANCEVO prohrom

0 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Expont 23 jun 16:16 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
- predviđeni za rad pod pritiskom od 0,6 MPa ( 6 bar-a).
U vertikalnoj izvedbi sa kazanom od visoko kvalitetnog nerđajućeg čelika – prohroma, obezbeđuju lako i kvalitetno snabdevanje vodom, fiziološki ispravnom u zavisnosti od Vaših potreba i mogućnosti.
Izolacija omogućava dugotrajno korišćenje tople vode i bez dodatnog zagrevanja.
Lepog dizajna, funkcionalan,pored osnovne upotrebe da zagreva i akumulira toplu vodu, može predstavljati i ukras u Vašem kupatilu.
Expont
Expont je preduzeće iz Beograda specijalizovano za promet opreme za grejanje i vodovod, osnovano 1992. godine. U sastavu privrednog društva Expont je proizvodno preduzeće MIP Livnica - Ćuprija, koje pored livenja i obrade odlivaka od sivog i čeličnog liva proizvodi ravno zaporne ventile, nepovratne ventile, loptaste ventile, leptir ventile, prirubnice, kondenz lonce, ventil sigurnosti, hvatač nečistoće, odbojne klapne, usisne korpe i dr. Preduzeće preko svoje veleprodaje snabdeva trgovine, više od 700 instalaterskih preduzeća, od toplotne podstanice, primara i sekundara, preko cevnog razvoda pa sve do kućnih instalacija grejanja i vodovoda. Roba se isporučuje uz validan atest i garanciju, u šta su se uverile JKP Beogradske, Novosadske i ostale toplane, TE Kolubara, Kostolac i Obrenovac. Naš prioritet su mnogobrojni izvođači termo - tehničkih i vodovodnih instalacija, uz koje se preduzeće razvilo i napredovalo na srpskom tržištu. Za dugogodišnje saradnike kao i nove a korektne saradnike naše preduzeće je uvek spremno da u najkraćem roku, uz dobre cene kao i posebne rabatne skale dopremi opremu na gradilište. Maloprodaja je novost u okviru preduzeća Expont. Potencijalnim kupcima savetujemo da posebno obrate pažnju na popularne cene radijatora, kotlova, cevi i popuste koje dajemo. Na kompletnu specifikaciju grejanja ili vodovoda pored popusta imate i obezbeđen besplatan prevoz.
Posetite našu prodavnicu
Smederevski Put 16 Prikaži na mapi
0113477170
https://www.expont.rs

http://www.grejanje-expont.rs/

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija