Kompanijski oglas Objavljeno: jan 01 2019 03:30

Bracni krevet KAN beli 160x200

Din

Objavljeno: jan 01 03:30
Pregleda: 47
House decor Kreveti& Duseci


Bračni kreveti KAN iz House Decora odišu jedinstvenim dizajnom, elegancijom i kvalitetom. Veoma su čvrsti i izrazito stabilni. KAN bračni kreveti su Izrađeni od punog drveta, parene bukve, odličnog kvaliteta. Proces proizvodnje i završna obrada zadovoljavaju najstrože standarde. Visina uzglavlja 75cm, visina uznožja 48cm. Uzglavlje i uznožje rade se od drveta debljine 4cm. Bočne stranice rade se od drveta debljine 4cm. Bračni kreveti imaju petu nogu na sredini kao ojačanje kreveta. Konstrukcija proizvoda je montažno demontažna. *Standardne dimenzije kreveta Kan: • Širine kreveta: 120, 140, 160,180cm i
• Dužine kreveta: 190 i 200cm, i ekstra dužine: 210 i 220cm (uz doplatu na standardnu cenu kreveta). • Spoljna dimenzija kreveta:
Širina dušeka +cca 8cm
Dužina dušeka +cca 8cm *Boje kreveta Kan: Svi kreveti iz naše ponude mogu se bajcovati – tonirati
u sledećim bojama: wenge, trešnja, natur, mahagoni, orah, bela, beli bajc, crni bajc. U cenu bračnog kreveta uračunata je podloga za dušek – letvice od punog drveta. Postoji mogućnost ugradnje fioka. U cenu kreveta nije uključen dušek. Postoji mogućnost izrade kreveta po željenim merama.


***************************************************************************************
Za pomoć pri kupovini, savete i dodatne informacije pozovite nas na: 063 22 87 33 ili nam pišite na email adresu: dekoracijainfo@gmail. com
Možete nam se javiti i KP porukom 24/7.

Očekujemo Vas.
***************************************************************************************
Opis linka

TR HOUSE DECOR

-LAMINATI
-OPREMA ZA KUPATILA
-TEPISI
-KREVETI I DUSECI
-ZAVESE I GARNISNE
-mebl štof
-tapete

www.dekoracija.info
Poseti stranicu naše prodavnice
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina

Prodavac

-LAMINATI
-OPREMA ZA KUPATILA
-TEPISI
-KREVETI I DUSECI
-ZAVESE I GARNISNE
-mebl štof
-tapete

www.dekoracija.info

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija