Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!
 

MIKRO snimač NA GLAS- od 20-100 sati snimanja prisluškivač

38 EUR

50 EUR

Prodaje se od: Žarko 25 jul 03:29 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Fizičko lice
Proizvodi
Drugo
Najmanji, apsolutno pouzdani snimač minijaturnih dimenzija sa modom snimanja na glas i drugim vrstama po potrebi. Tehnologija najnovije generacije.
OVO JE ORIGINALNI UREĐAJ - OPISANE KARAKTERISTIKE SU GARANTOVANE, PRODAJU SE I VRLO SLIČNE KOPIJE KOJE NEMAJU NIŠTA SLIČNO SA OVIM UREĐAJEM
Kristalni mikrofon, neprevaziđeno snima sve u okolini - "čuje" bolje od čoveka, bez obzira na veličinu prostorije na snimku ćete jasno raspoznati sve zvukove.
Jednostavno upravljanje, ovo je pravi uređaj, a ne kopija.
Moguće je snimanje na glas ili neprekidno snimanje ako to želite.
Kvalitet snimka je vrhunski, 20 sati snimanja sa jednim punjenjem baterije do ukupnih 100 sati koliki je kapacitet memorije. Može čak i da snima dok je na punjenju što olakšava rad i nudi vam 100 sati snimka dok se baterija puni i samo dok se nešto dešava, sa snimanjem na glasovnu aktivaciju. Nema nikakvih zvukova ili svetla u prostoru gde se nalazi, a na telu je potpuno neprimetan jer uprkos ogromnoj autonomiji bateriji ima najmanje moguće dimenzije .
Snimanje jednim dodirom prekidača
Jasno uputstvo za korišćenje svih funkcija

Trenutno aktivirajte jednim dodirom omogućava da nikad ne propustite priliku za snimanje. Zahvaljujući prekidaču REC možete nečujno i brzo aktivirati snimanje jednim dodirom čak i u džepu.
Možete započeti snimanje, a da druga strana ne primeti ništa.

Izuzetno dugo vreme snimanja

Sa 8 GB interne memorije i do 100 sati snimanja, moći ćete da snimate beleške, predavanja, konferencije, sastanke, diktate i još mnogo toga - i još uvek imate prostora za čuvanje dokumenata. Snimač Savetek nudi impresivnih 20 sati trajanja baterije sa punom baterijom.
Za razliku od dosadašnje tehnologije, može da snima i tokom punjenja, što omogućava snimanje više od 100 sati odjednom. Kada to udružite sa funkcijom snimanja na glas dobijate veliki broj dana kada snima samo dešavanje.

OTG KABL za upravljanje datotekama

Pomoću OTG kabla, priključite ga na Android telefon, možete upravljati datotekama za snimanje, premeštati, prenositi, brisati, reprodukovati.

Snimanje glasom aktivirano / VOX / VOR

Kada je funkcija VOR uključena, snima samo dok ima zvuka i nalazi se u stanju pripravnosti dok ponovo ne bude zvuka za snimanje radi uštede energije.

Postavljanje vremena i datuma: ima funkciju da mu uskladite vreme i vidite kada je tačno svaki snimak napravljen- Format snimanja: WAV

- Brzina bita snimanja: 192Kbps

- Kapacitet skladištenja: 8 GB

- Frekvencija snimka: 48KHz

- Frekvencija zvuka: -20khz ~ 20khz

- Mikrofon: vrhunski kondenzatorski mikrofon

U kompletu :

8 GB USB profesionalni snimač

USB kabl za povezivanje sa računarem

slušalice

OTG kabl + micro usb za povezivanje sa android telefonom

uputstvo (eng)
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija