Objavljeno: okt 02 2018 05:00

LENCO CD PLEJE - Zanimljiv Uredjaj sa Manom

Din

Objavljeno: okt 02 05:00
Pregleda: 6
★★★ DVD MICRO SYSTEM ★★★
★ LENCO ★ NEISPITAN - POLUISPRAVAN! ★
★ Model: MDV-2
★ Napajanje: ~100-240V 50/60Hz
★ Potrosnja struje: 40W
★ Tuner: FM(87-108MHz)

★ ULAZI SA ZADNJE STRANE: Scart, Coaxial, Video, S-Video, Speaker Output i drugi (VIDI NA SLICI! )

★ O UREDJAJU:
- Ovaj uredjaj sam dobio pre oko godinu dana i nikad ga nisam ni koristio. Po slikama i videu na YouTube-u mozete videti da se on moze upaliti i da radi, ali se vodi kao NEISPITAN i POLUISPRAVAN! Pokusao sam otvoriti mesto za CD i nije uspelo. Slicno se desilo i sa USB-om. Jednostavno ne ocitava. Pored toga uredjaj ispusta odredjeni zvuk slican zujanju. Ne razumem se toliko u elektroniku, a nisam ga hteo servisirati, jer mi nije potreban pa ga prodajem ovako. Na snimku sam testirao radio, bez antene i mozete videti da sam uhvatio neku stanicu, iako zvuk nije bio najbolji. Dakle uredjaj radi, moze se upaliti, ali je neispitan!

★ DIMENZIJE:
- Visina: 16cm
- Sirina: 18cm
- Bocna Duzina: 23cm

★ LINK NA YOUTUBE-U:
https: //youtu. be/FbSGXYWlplY

★ NAPOMENA: Ukoliko ne uspete da otvorite link, kada ga iskopirate u Browseru, idite na YouTube i kucajte: LENCO CD PLEJER - Na Prodaju.

★ ZA SVAKO VASE PITANJE STOJIM NA RASPOLAGANJU!


- Ukoliko Vas interesuju kvalitetne audio komponente i ostala elektronika mozete posetiti ostale moje oglase i tu naci jos dosta kvalitetne opreme!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija