Objavljeno: feb 23 2021 06:35

ROTEL RMB-1506 6-kanalno distribuciono pojacalo SNAGAŠ

EUR

Objavljeno: feb 23 06:35
Pregleda: 15
Visoki kvalitet i klasa. . .
Stanje jejasno vidljivo na slikama

ROTEL RMB-1506 6-kanalno distribuciono pojacalo
visoke klase i kvaliteta

Tekst je sa zvanicnog sajta i izvinite na losijem prevodu
Specifikacije su na kraju teksta.

Sa 6 x 100 Watt na 4 Ohm po kanalu, RMB-1506 je robusno, sofisticirano, višekanalno pojačalo. Savršen je za manje razrađene višezonske audio sisteme i može se povezati sa A Rotel surround prijemnikom ili pretpojačalom / procesorom za dodavanje muzike u tri dodatna dnevna područja ili „ zone“ vašeg doma. Izlaz s međuspremnikom omogućuje vam povezivanje dodatnih pojačala za veće višezonske aplikacije.

Kao i sva Rotel prilagođena pojačala, RMB-1506 uključuje najtraženije prilagođene karakteristike instalacije kao što su kontrola prigušenja na prednjoj ploči, povezivanje ulaza, okidač od 12 volti, puferirani izlaz veze, petosmjerni stubovi za povezivanje i IEC odvojivi kabel za napajanje.

Lako će napajati vaše zvučnike
Šestkanalni RMB-1506 isporučuje 50 vata po kanalu u 8 ohma i 80 vata u opterećenjima od 4 ohma. Diskretni izlazni uređaji, masivno napajanje s toroidalnim transformatorom, vrhunske komponente i Rotelov uravnoteženi dizajn osiguravaju vrhunski kvalitet zvuka. Snažne struje omogućavaju RMB-1506 da s lakoćom vozi teška opterećenja zvučnika.

Preveliki fabrički izgrađeni toroidalni transformator i kondenzatori visoke efikasnosti pokreću niz tranzistora sa visokom strujom koji osiguravaju brzo privremeno vrijeme, precizne detalje i kontroliranu konzistenciju niskih frekvencija bez obzira na opterećenje zvučnika ili udaljenost kabla. Održavanje ključnog vremena i energije uz isporuku snage bez napora odlika je ovog pojačala koja pruža veće mogućnosti postavljanja zvučnika.

Kritična ocjena dizajna kola i precizan odabir svake zvučne audio komponente osiguravaju tačnost, snagu i efikasnost, zajedno sa nenadmašnim kvalitetom izrade osiguravajući da ovo pojačalo s ponosom nosi ime Rotel

Birač načina automatskog uključivanja / isključivanja
RMB-1506 nudi tri različite opcije za ručno ili automatsko uključivanje / isključivanje napajanja. Ovi se načini mogu odabrati pomoću trosatnog klizača na zadnjoj ploči.

Kada je prekidač u položaju OFF, pojačalo se uključuje ili isključuje ručno pomoću prekidača za napajanje na prednjoj ploči. Takođe koristite ovaj način rada ako koristite kontrolisanu utičnicu za kontrolu napajanja pojačala.

S prekidačem u položaju SIGNAL SENSE, pojačalo se automatski uključuje kada se na ulazima detektira signal. Pojačalo će preći u stanje pripravnosti nekoliko minuta nakon što signal više ne bude prisutan. Prekidač napajanja na prednjoj ploči poništava ovu funkciju. Mora biti UKLJUČENO da bi osjetnik signala radio. ISKLJUČENJEM prekidača prekida se napajanje pojačala, bez obzira na to postoji li signal ili ne.

S prekidačem u položaju 12V TRIG, pojačalo se automatski uključuje kada je signal 12 okidača prisutan na ulazu 12V TRIG lijevo od prekidača. Pojačalo prelazi
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija