Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

AKCIJA Topping E50 MQA DAC i Pre-Amp + Daljinski NOVO

300 EUR

Prodaje se od: Igor 08 jan 23:07 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
NAJJEFTINIJE AKCIJA
Najnovije od Topping-a
Topping E50 MQA DAC HIFI dekoder sa daljinskim upravljanjem i predpojačalom

Šta reći nego još jedna zvezda iz Toppinga. Kompanija je toliko usredsređena na istiskivanje svake buke i izobličenja iz svojih proizvoda da ih dovodi do savršenstva. Ima prekrasan svetlo narandžasti ekran. Možete koristiti bilo koje USB napajanje 5V.

**Boja: Crna

** U ponudi imam i E30 . . . 178€
                                D50s . . . 266€
Specifikacija:
USB IN: PCM 44,1kHz-768kHz/16bit-32bit
             DSD DSD64-DSD512 (izvorno), DSD64-DSD256 (DoP)
             MQA Potpuno dekodiranje
COAKS/OPT IN: PCM 44.1kHz-192kHz/16bit-24bit
                         DSD DSD64 (Dop)
                         MQA Renderer dekodiranje
Izlazna impedansa: 20Ω (SE), 100Ω (BAL)

DAC Čip ES9068AS
E50 koristi najnoviji DAC čip visokih performansi ES9068AS. Izvrsnost u dizajnu i inženjeringu pruža realan i transparentan kvalitet zvuka.

Kvalitet zvuka je dovoljno dobar za sve vrste aplikacija
Uz pomoć pažljivog dizajna i podešavanja, E50 pruža izobličenja od čak 0,00009% i dinamički opseg od 126 dB, pružajući vam savršen kvalitet zvuka.
Ovo takođe čini E50 pogodnim za aplikacije: PC-HIFI sistem visoke verodostojnosti, OTG za mobilni telefon/tablet, spoljni DAC za CD plejer/gramofon, spoljni DAC za digitalno emitovanje, TV DAC itd.

Izuzetno nisko podrhtavanje za USB ulaze, podrhtavanje više nije uznemireno
Korišćenjem CPLD -a za obradu takta i veliku optimizaciju digitalnog signala postignute su neverovatne mogućnosti suzbijanja podrhtavanja. Upotrebom nove tehnologije femtosekundni kristal i spoljni sat više nisu potrebni za suzbijanje podrhtavanja.

Napajanje 5V, bilo kada i bilo gde
E50 koristi DC5V napajanje, kome se lako može pristupiti gotovo svuda. Možete ga uključiti putem USB porta na računaru, punjača za mobilne telefone ili čak iz banke za napajanje.
Napomena: Proizvod ne sadrži adapter za napajanje od 5V.

Svi ulazi podržavaju funkciju automatskog uključivanja/isključivanja
E50 funkcija automatskog uključivanja/isključivanja, automatski će se uključiti i postaviti na ulaz za koji je signal ispravan. A kada signal odabira E50 ne važi 1 minut, E50 će se automatski isključiti.

Funkcija predpojačala
E50 ima funkciju pretpojačala tako da možete da kontrolišete izlaznu jačinu zvuka na daljinskom upravljaču. Ovo će pružiti veliku pogodnost pri povezivanju sa pojačalom snage ili monitor zvučnika. Takođe će vam pomoći da ostavite budžet za predpojačalo.
Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija