Objavljeno: feb 23 2021 09:54

NAD 705 Stereo risiver- prelep uredjaj

EUR

Objavljeno: feb 23 09:54
Pregleda: 12
Perfektan !
Kako u tehnickom , tako i u estetskom stanju !

NAD Model 705, koji spada u središte kompanijske linije prijemnika, slijedi NAD tradiciju u težnji ka visokim performansama i funkcionalnom dizajnu po razumnoj cijeni. Na primjer, sva NAD pojačala, bilo da su odvojene komponente ili dio prijemnika, sadrže ono što kompanija naziva Power Envelope dizajn, što im omogućuje da isporučuju izlaze daleko iznad njihovih kontinuiranih snaga tokom kratkih intervala potrebnih za vrhove glazbe. Stoga, uprkos svojoj skromnoj specifikaciji od 40 vata po kanalu u 8 oma od 20 Hz do 20 kHz sa manje od 0,03 odsto izobličenja, Model 705 je takođe ocenjen da isporučuje od 90 do 160 vata po kanalu pri opterećenjima od 8 do 2 oma tokom prijelazni programi.



Prednja ploča modela 705 predstavlja neuredan, funkcionalan izgled, posebno u poređenju sa izgledom mnogih drugih savremenih prijemnika. Završen u atraktivnoj tamno sivoj boji koja se koristi kroz NAD liniju, prednju ploču krase tri mala dugmeta i dva veća, plus nekoliko dobro označenih tastera i priključak za slušalice.

Mali dugmići su središnje zadržane kontrole za podešavanje basa i visokih tonova i balans kanala. Nešto veća tipka za odabir snimanja povezuje željeni izvor programa sa izlazima za snimanje na stražnjoj pregači. Najveće dugme, kontrola jačine zvuka, takođe se pokreće motorom sa isporučenog daljinskog upravljača.
Mali tasteri ispod ekrana kontroliraju većinu funkcija prijemnika. Par bijelih tipki gore i dolje odabire izvor programa za slušanje. Kada se pritisne bilo koji od njih, zaslon prikazuje dostupne ulaze: fono, video, CD, tuner, traku 1, traku 2 i pomoćne. Strelica se pomiče pritiskom na tipke za prikaz odabranog izvora. Nakon nekoliko sekundi, oznake za sve osim za odabrani izvor se gase


Pored različitih ulaznih i izlaznih fono priključaka, zadnja pregača modela 705 ima odvojene priključke za predpojačalo i glavno pojačalo, spojene uklonjivim kratkospojnicima. Ovaj aranžman nudi dodatnu fleksibilnost za umetanje vanjskih procesora (surround dekoder, na primjer) u put signala ili zamjenu drugih pojačala snage onima ugrađenim u prijemnik. Par utičnica sa oznakom Multi Room Output prenosi odabrani program na nivou linije, a na njega ne utiču kontrole jačine zvuka, ravnoteže ili tona na prijemniku. U višesobnoj instalaciji signal se može dovoditi na zasebno pojačalo za vožnju zvučnika u drugim prostorijama. Drugi priključci "NAD Link" omogućavaju stvaranje pravog višesobnog muzičkog sistema na daljinsko upravljanje sa ostalim kompatibilnim NAD komponentama.

Model 705 takođe ima NAD-ov sklop mekog odsecanja, koji uzrokuje da se talasni oblik signala glatko zaokružuje blizu maksimalnog nivoa snage, minimizirajući oštrinu povezanu sa vršnim odsecanjem. Ovu značajku možete odabrati ili pobijediti malim kliznim prekidačem na stražnjoj pregači.
Pored uobičajenog mjerenja odziva pojačala od ulaza izvora do izlaza zvučnika, provjerili smo i sam frekvencijski odziv odjeljka p
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
12

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija