Objavljeno: mar 19 2015 07:29

VENTURER HA 5700CB multiband

Din

Objavljeno: mar 19 07:29
Pregleda: 23
Stari multiband receiver ili jednostavnije radio uređaj VENTURER HA-5700CB proizveden davne 1980 godine. Pravi kolekcionarski primerak, lepo očuvan, potpuno ispravan i kompletan, u originalnom stanju, sa originalnom antenom i kožnim omotom i poklopcem pozadi. Poseduje MW, LW, FM, AIR, MB, SW i CB opseg. Veoma osetljiv i selektivan radio prijemnik sa veoma jakim zvukom. Poseduje podešavanje visokih i basova, priključak za slušalice, tuning eye sa crvenom led diodom, originalnu dugačku teleskopsku antenu i ručku za nošenje. Poseduje svoj originalni strujni kabel koji se pakuje ispod poklopca u poseban prostor za to. Može da radi preko njega direktno na struju ili na 4 baterije od 1.5V LR20. Dimenzije su mu oko 33x22x13cm.
Slobodno pitajte ako vas nešto interesuje u vezi ovog uređaja a znam i mogu da pomognem. Šaljem kurirskim službama po dogovoru, pošteno upakovanog i zaštićenog. Pogledajte originalne slike od uređaja koji se prodaje.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
23
0641796945

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija