Objavljeno: mar 28 2014 04:39

Kuciste CHIEFTEC Dragon DX-01B-D-U

Din

Din
Objavljeno: mar 28 04:39
Pregleda: 85
Kućište CHIEFTEC Dragon DX-01B-D-U

Product Specification:
Model DX-01B-D-U
Form Factor mATX, ATX
Dimension (DxWxH) 470mm x 205mm x 504mm without stand (stand +20mm)
Weight 8 kg
External Drive Bays 4x 5 1/4" 2x 3,5"
Internal Drive Bays 4x 3,5"
Power Supply None
Front Interfaces 2x USB2.0, 1x Firewire (Exception: DX-01B-D-U is equipped with Audio instead of Firewire)
Special Features ATX Mediumtower in beige, silver, and black colour design with lockable side panel, multimedial through USB/FiWi front panel, pull-out feets and removable HDD cages.
Optional Fan(s) 2x 80mm front, 1x 120mm rear, 2x 92mm left

Kućište je veoma dobro očuvano, bez ogrebotina ili drugih fizičkih oštećenja. Jedino što sam izgubio ključ, pa ne mogu da se zaključavaju prednja vratanca. Ide BEZ NAPAJANJA koje se vidi na jednoj od slika!

NAPOMENA: Robu šaljem isključivo posle uplate izlicitirane sume uvećane za cenu troškova slanja i pakovanja na moj račun čiji broj ćete dobiti u kontakt poruci posle pobede na aukciji.
Ne šaljem van države Srbije i nikako pouzećem!
Kurirska služba koju koristim za slanje robe je isključivo Post Express a cena troškova slanja zavisi od težine pošiljke i može se proveriti na njihovom sajtu ( http://www.postexpress.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp?postexpress=1 ). Ukoliko je izlicitirani predmet štampana stvar (knjiga, časopis, strip i sl.), preporučujem slanje kao preporučena tiskovina zbog manjih troškova slanja, a njihovu cenu možete proveriti na sajtu Pošte ( http://www.posta.rs/struktura/lat/aplikacije/alati/kalkulator-postarine.asp ).
Moguć je dogovor oko ličnog preuzimanja robe u roku definisanom na sajtu. U tom slučaju se plaća samo izlicitirana suma predmeta prilikom preuzimanja istog i roba se ne pakuje!
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
85

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija