Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

E-protect linija- zaštita od štetnog zračenja

17 859 Din

Oglas preduzeća Prodaje se od: Angie ZDRAVLJE I LEPOTA 01 avg 08:24 Prijavi se na tvoj nalog prodavnice da izvršiš promene
Leaflet
BioHarmonex 4, aparat za biorezonancu 600 EUR
Virago - prirodom protiv virusa i bakterija 3 699 Din
OxyMax (60 ml) Stabilizovani kiseonik 6 020 Din
Beauty Formula ~ zdrava i lepa koža, kosa, nokti 2 889 Din
Tip oglasa
Prodaje se
Oglašivač
Prodavnica
Lokacija
Novi Sad

Nakon višegodišnjih istraživanja, CaliVita, proizvođač vrlo uspešnog Communiguarda, razvila je drugu generaciju EMF zaštite

E-protect linija uključuje 3 proizvoda, koji kada se koriste zajedno pružaju maksimalnu zaštitu od štetnog delovanja elektromagnetskog zračenja.

2x E-protect nalepnica lepe zlatne boje s CaliVita logom može se nalepiti direktno na pozadinu bilo kojeg elektroničkog uređaja – mobilnog, tableta, laptopa, TV-a, monitora, PC-a, itd. za zaštitu od zračenja tog uređaja.
E-protect kartica treba biti u blizini tela, u džepu, torbici ili novčaniku. Štiti telo od zračenja obližnjih uređaja koji nemaju nalepnicu na sebi.
E-protect disk može zaštititi celu kancelariju, dnevnu ili spavaću sobu od svih elektroničkih uređaja. Ovaj disk modernog i lepog dizajna dobro će se uklopiti u vašu kancelariju ili životni prostor.

Svetska zdravstvena organizacija (WHO) je 2011. izazvala veliku buru kad je mobilne okarakterizirala kao potencijalno kancerogene. Od tada rasprava o potencijalnim opasnostima za zdravlje uzrokovanim mibilnima i drugim prenosnim elektroničkim uređajima stalno raste, a sve više stručnjaka i naučnika izražava svoju zabrinutost

Tamna strana jačine signala

Jedan od stručnjaka na polju alternativne medicine, dr. Thomas Rau, lekar iz klinike Paracelsus u Švajcarskoj procenjuje da 3-8 % populacije u razvijenim zemljama pati od elektromagnetske preosetljivosti, kao i da elektromagnetski teret koji sada nosimo kao društvo može pridoneti razvoju raka, neuroloških poremećaja, migrena, poremećaja spavanja, aritmije i niza drugih zdravstvenih problema.

Dok naučna istraživanja koja će doneti konačan zaključak o negativnim efektima mobilnog još traju, pametno bi bilo poslušati savet nekoliko dobro upućenih lekara koji dele mišljenje: ako zaista želimo poboljšati zdravlje onda trebamo zaštitu od ovih uređaja.

Elektromagnetska polja utiču na svakoga

Elektromagnetsko zagađenje (ili elektrosmog, koji se odnosi na elektromagnetska polja (EMF) i zračenje radiofrekvencijskog (RF) pojasa koja stvaraju elektronički i bežični uređaji) kao i svako drugo zagađenje, poput hemikalija ili teških metala, može imati kumulativno dejstvo koji se ne mora manifestirati godinama.

Dr. Hanoch Talmor, lekar i medicinski direktor Holističkog centra u Gainesvillu na Floridi, osnivač i direktor projekta Better World, nekoliko je godina proučavao dejstva elektromagnetskog zagađenja na ljudski organizam. Njegova istraživanj

E-protect linija- zaštita od štetnog zračenja

Angie ZDRAVLJE I LEPOTA
+381658408486
Leaflet
Beauty Formula ~ zdrava i lepa koža, kosa, nokti 2 889 Din
Ulje Žutog Noćurka 2 299 Din
Rhodiolin - arkticka ruza protiv stresa 3 639 Din
Kraljica voca ~ Nov Noni Juice 6 579 Din
Ka vrhu