Objavljeno: apr 05 2019 11:01

ACER ASPIRE E5-511 - Odlican Laptop - Sa Windows 8

EUR

Objavljeno: apr 05 11:01
Pregleda: 9
*** ODLICAN LAPTOP ***

- Model: Acer Aspire E5-511
- Uz Laptop dolazi: Punjac i propratna papirologija.
- Stanje: Dobro Stanje - Polovan sa nekim manjim tragovima koriscenja - Procitajte Opis!

* SPECIFIKACIJE:
- Procesor: Intel Celeron CPU N2830 2.16 GHz (2Core + 2Threads)
- Graficka: Intel HD Graphics (Integrisana)
- Ram: 2GB DDR3 Kingston
- Hard Disk: WDC WD 5000LPVX-22V0TT0 - 466GB (Zvanicno 512GB)
- Opticki Uredjaj: DA - Poseduje citac diskova
- Kamera: DA - Poseduje kameru iznad ekrana
- Ekran: 1366 x 768 px - 15.6"
- Operativni sistem: Windows 8.1 Pro 64-bit
- Solidna Baterija!
* NAPOMENA: Sve, detaljne informacije mozete videti i na prilozenim slikama!

* KONEKTORI: 1xVGA, 1xLAN, 1xHDMI, 1x3,5mm Jack za slusalice, 3xUSB.

* OPIS LAPTOPA:
- Ovaj Acer laptop je kupljen kao Nov, sa svom propratnom papirologijom, koja ide uz laptop. Kupljen je pre oko 4 godine i baterija je u sasvim dobrom stanju, s' obzirom na vreme koje je koriscen. Bez punjaca uspe da izdrzi i po dva filma, a da se ne ugasi (naravno pre toga napunjena). Na njemu je instaliran Windows 8.1 Operativni sistem, pre manje od godinu dana i radi sasvim dobro. Laptop dobijate sa tim sistemom, bez ikakvih dodatnih instaliranih programa (sem Google Chrome) i Acer lokalnim nalogom. Laptop sadrzi sa leve i desne strane konektore (kao i kod standarnih laptopova), kuler sa leve strane i opticki uredjaj sa desne strane.

- Stanje uredjaja je generalno dobro. Naravno, posle toliko godina nije bas novo. Ima nekih ogrebotina koje nisu primetne, od kojih su sve uglavnom na kucistu laptopa, a par njih na ekranu. Napominjem da je to tesko primetno i da se malo vide samo kada je svetlost okrenuta direktno ka njima, ali sam zeleo napomenuti i to.

- Laptop nije otvaran neki duzi period, pa bi to bilo lepo odraditi zbog ciscenja, ali svakako nije primeceno da se masina "gusi" tj. da dize temperature previse i slicno, iako nije koriscen za nista drugo osim Interneta, Filmova i nekih slabijih igrica (poput Simsa 4).

* VAZNO: Na slikama mozete videti laptop iz svih uglova (Upaljen i Ugasen), neke testove i prikaze softvera (poslednje 3 slike), kao i to sta sve dolazi uz laptop, pa pogledajte sve prilozene slike!

* LAPTOP JE MOGUCE POGLEDATI I UZIVO UKOLIKO STE IZ BORA, ZAJECARA ILI OKOLINE!

* Za vise informacija, nekih dodatnih zahteva ili narudzbinu stojim na raspolaganju ovde u porukama ili na broj telefona: 060/4495-759
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9
0692495759

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija