Objavljeno: feb 23 2021 06:35

BlackBerry Poresche Design P'9982

EUR

Objavljeno: feb 23 06:35
Pregleda: 9
vaj model je koristio ako se dobro sećam i sam Barak Obama kao i Angela Merkel zbog svoje mogućnosti skrivanja i privatnosti.
Pre kontakta samnom u vezi ovog vrlo retkog telefona, molim vas da se o njemu detaljno informisete kako o uredjaju tako i o ceni koja nije mala. .
Retkost je naci ga u kompletnoj ambalazi ili bolje receno u velikom luksuznom pakovanju,
BlackBerry Porsche Design P'9982 spada u telefone koje je tesko prisluskivati i pratiti i spada u poslovne telefone i kao statusni simbol. . .
Telefon je sa zadnjim softverom i spremno ceka vlasnika buduceg vlasnika da kreira sboj BlackBerry ID i u prvobitnom je stanju tako da od pocetka sami birate jezik i kreirate sboje naloge koji su potrebni za sve sigurnosti koje su potrebne. . .

Uz telefon ide sve na slikama, ide i racun, inace slusalice nisu nikada koriscene i u ovom luksuznom pakovanju imate sve moguce BlackBerry punjace, uputstva i jos dosta toga. . .

BlackBerry Porsche Design P'9982
radi na Qualcomm MSM8960 Snapdragon procesoru sa Adreno 225 GPU. Telefon ima 2 GB RAM-a i 64 GB interne memorije koja se proširuje pomoću microSD-a, do 64 GB.
I danas vazi za prestizan telefon ili kao statusni simbol

BlackBerry Porsche Design P'9982 ima ekran dijagonale 4,2 inča, 768 x 1280 piksela, sa gustinom piksela od 355 ppi. Što se tiče kamera, ima stražnju kameru od 8 MP i prednju kameru od 2 MP za selfije. Ima microUSB port za sinhronizaciju podataka i punjenje. Na BlackBerry Porsche Design P'9982 prisutan je senzor akcelerometra. To je jedan SIM pametni telefon sa podrškom za 4G LTE, NFC, Wi-Fi, Bluetooth i GPS.

BlackBerry Porsche Design P'9982 radi na BlackBerry 10.2 OS i sve to napaja baterija od 1800 mAh. Dimenzije su mu 131 x 65,6 x 9,5 mm (visina x širina x debljina), ukupne težine 140 grama, uključujući bateriju.

NAPOMENA:
Telefon je bio rezervisan, medjutim clan odustaje od kupovine zbog porodicnih problema. Tako da se izvinjavam svima koje sam morao da odbijem da bih odrzao rec.
Hvala na razumevanju.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija