Objavljeno: mar 02 2019 10:58

MENJAM iPhone 6s 32GB

EUR

Objavljeno: mar 02 10:58
Pregleda: 8
Telefon je SIMFREE, bez ikakvog ostecenja sa prednje a i sa zadnje strane nijedna tackica bukvalno. Dolazi u originalnoj kutiji, sa punjacem i slusalicama bez papira. Uzet je pre nekoliko meseci i slabo je koriscen a to dokazuje i procenat batrije koji je 91%, sto znaci da se nije puno trosio. Na telefonu je zastitno staklo koje je osteceno i ima ogrebotinu, ali boze moj namerno je stavljeno da se originalno staklo ne bi razbilo. Od pocetka koriscena telefon je sa maskom i zastitnim staklom i samim tim nema orgebotina niti mana.
ZAMENA : Telefoni koji dolazi u obzir za zamenu su Iphone 7 (memorija nije bitna, bitno je da je bez ogrebotina ako je u dobrom stanju dolazi doplata), Samsung Galaxy S8/S8+ (memorija nije bitna, bitno je da je bez ogrebotina ako je u dobrom stanju dolazi doplata). Nista drugo ne dolazi u obzir, nemojte mi slati neke druge ponude jer cu samo procitati i necu odgovoriti.

Kontakt telefon Vajber/Whatsapp: 0613514111 ( Ako zelite jos slika javite mi se putem Vajbera ili Whatsappa).
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija