Objavljeno: feb 06 2015 09:53

Fuji 9600

EUR

Objavljeno: feb 06 09:53
Pregleda: 5
Prodajem odlicno ocuvan prosumer aparat, sa dodatnom opremom, koja mi vise ne koristi, zbog prelaska na Canon dslr aparat. Aparat mi je dugo godina sluzio odlicno. Ima podesavanja kao profesionali foto-aparati i daje sliku jakih boja. Koristi dve vrste kartica, CF, kao profesinalni aparati i XD. (obe dajem uz aparat). Na jednoj od slika je sta dajem uz aparat. Sve na njemu funkcinise bespreorno-izostravanje, merenje svetla. . . Uz aparat dajem-1. torbicu za nosenje, stativ(Hama), blic Nikon SB23, CF emorijsku karticu i Xd mem. karticu, UV filter "HOYA"i cirkularno polarizacioni filter "HOYA",4 punjive "Enelop"baterije i uputstvo za upotrebu. Ako budem uspeo da pronadjem njegovu original kutiju, dacu i nju.

Moze zamena za neki kvalitetniji objektiv CANON sistema za full frame, ili neki od Canon bliceva(uz moju doplatu, po potrebi).
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5
063622659

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija