Napravite Mojtrg nalog i dobijte 5.000 dinara!

LOKAL SA BILBORDOM KOD MEDICINSKOG FAKULTETA

1 350 EUR /mesečno

Oglas preduzeća Iznajmljuje se od: Avenija nekretnine 25 nov 10:22 Izbrišite, promenite ili obnovite Vaš oglas
Tip oglasa
Iznajmljuje se
Oglašivač
Fizičko lice
Površina
Lokacija
Niš
LOKAL SA BILBORDOM KOD MEDICINSKOG FAKULTETAOpis lokacije: Lokal se nalazi na jednoj od najprometnijih lokacija u gradu, u blizini medicinskog fakulteta. Odlična investicija za izdavanje jer je prostor pogodan za sve delatnosti.Opis lokala: U prilici smo da Vam ponudimo moderan i renoviran lokal sa bilbordom, koji se nalazi odvojeno od kuće. Jako je dobro osvetljen i ima prirodnu ventilaciju. Poseduje uređeni mokri čvor. Nema grejanje, ali postoji mogućnost grejanja na struju. Stolarija je PVC, a na podu je keramika. Lokal ima video nadzor. Oglašena cena je sa bilbordom, ali postoji mogućnost iznajmljivanja bez njega uz korekciju cene. Takođe, poseduje dodatan magacinski prostor sa mokrim čvorom iza lokala koji se može iznajmiti. Površina lokala je 40m2 bez magacinskog prostora. Useljiv je odmah . Za detaljne informacije o tačnoj lokaciji i pregled lokala i okoline pozovite nas i zakažite prezentaciju u našoj kancelariji.Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 067/7000-222. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu.Registarski broj posrednika: 669Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju lične karte, u skladu sa Zakonom o spečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:


Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tačnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tačnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš lični utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu.

Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.

Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.

Ka vrhu

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija