Objavljeno: okt 21 2015 11:02

Hostel Jedro

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 21 11:02
Pregleda: 3
Najbolje opremljen hostel u Beogradu - Hostel Jedro je hostel čiji je cilj da vam pruži sav luksuz koji možete da poželite i da se osećate kao kod kuće. Baš zbog toga smo opremljeni sa četiri kupatila sa tuš kabinama i jednom posebna tuš kabinom koja dolazi uz sastav jedne sobe. Pored smeštaja u hostelu možemo da Vam pružimo jedan od apartmana koje imamo u opticaju i iznajmljujemo po sistemu stan na dan, nedelju ili mesec, svaki izuzetno luksuzan i kompletno opremljen. Sve naše privatne sobe su opremljene sa LCD televizorima i kablovskom televizijom, savršeno opuštanje tokom vašeg dnevnog odmora na Novom Beogradu ili noćenju. Takođe sve naše sobe imaju potpunu pokrivenost našeg wifi sistema i pobrinuli smo se da vam internet teće glatko.
U okviru hostela imamo 11 soba i ukupno 54 ležaja. Takođe, imamo klub restoran sa profesionalnim ozvučenjem i instrumentima. Posedujemo parking, baštu, kompjuter, internet, WiFi, štampač.. Ljubazno osoblje hostela će se potruditi da vam izađe u susret i pomogne u vezi svih informacija.

Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3
+381605040369

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija