Objavljeno: mar 09 2017 10:42

Hostel Novi Sad povoljno

Objavljeno: mar 09 10:42
Pregleda: 10
Hostel Novi Sad povoljno –
City Hostel je najbolje rangirani hostel u Novom Sadu od 2014. Godine od strane vodećih svetskih booking sajtova. City Hostel je ujedno i najveći i najmoderniji hostel u Novom Sadu, lociran na svega 2 minuta hoda od Univerziteta i 5 minuta laganog hoda od samog centra grada u ulici Radnička 21. Raspolažemo sa 8 moderno opremljenih privatnih i višekrevetnih soba ukupnog kapaciteta 43 ležaja sa mogućnošću proširenja do 51 ležaj, raspoređenim na tri etaže. City Hostel krasi pefektna higijena, udobni kreveti i moderno opremljen zajednički prostor koji je naraspolaganju na svakoj etaži za svakog našeg gosta. Možete se uveriti u naš kvalitet šetajući našim hostelom jednostavnim klikom na našu virtuelnu turu http://cityhostel.360.rs/. Pored višekrevetnih soba, posedujemo i ponosimo se našim privatnim dvokrevetnim sobama od kojih svaka poseduje LCD TV, klima uređaj i sve ostale propratne sadržaje. Na svakom spratu nalaze se zajednička prostorija, dva odvojena kupatila sa hidromasažnim tuš kabinama, kao i potpuno opremljena kuhinja uz mogućnost korišćenja frižidera i rešoa. Kutak za druženje i opuštanje možete pronaći u zajedničkim dnevnim prostorijama, gde svaka etaža ima po jednu takvu. Opremljene su sa LCD televizorima sa preko 70 kablovskih kanala. Nudimo i filmove koje naši gosti mogu besplatno da koriste. Upotreba DVD plejera, X-Box 360, male biblioteke i društvenih igrica je takodje besplatna. Ceo objekat je pokriven besplatnim WiFi internetom. U neposrednoj okolini hostela naći ćete sve što Vam je potrebno: radnju otvorenu 24 časa, menjačnicu, brojne pekare, restorane i kafiće, kao i veliki parking, idealan za goste koji stižu sopstvenim prevozom.
Ljubazno osoblje je gostima uvek na raspolaganju, spremno da izađe u susret po bilo kom pitanju.Vise informacija na: www.cityhostel.rs , http://cityhostel.360.rs/
Kontakt email: [email protected]
tel: 021/644-7208
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
10
0216447208

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija