Objavljeno: feb 18 2023 10:57

Vikendica sa bazenom – Meljak

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:57
Pregleda: 57
Ovaj objekat je takav da se do njega lako dolazi, a iz njega vrlo teško ide - sve zbog užitka koji pruža. Predstavljamo vam Vikendicu sa bazenom lociranoj na 35 minuta vožnje od centra Beograda, u naselju Meljak.

Vikendica je okružena gustom šumom, i pruža privatnost na vašem boravku sa svojim najbližima. U intimi imanja, možete jedino čuti zov prirode a jutra i zalasci ovde su još lepši i intezivniji nego kada ste u gradu. No,i to pojačano zelenilo oko vas ‘’razbija’’ svetla i bistra plava boja bazena, koji je moderno izgrađen da se u njemu, i oko njega opustite u toku toplih dana. Bazen poseduje grejni sistem, tako da se u njemu možete relaksirati i kada padne mrak i upale se svetla. Travnjak pored vode je uredno adaptiran, a tu je i mali betonski plato sa baštenskim mobilijarom gde možete uživati sa prijateljima. Letnjikovac pod hladovinom lišća je još jedan kutak za druženje. Ako ne tražite luksuz već autentičan šumadijski ambijent i dodir sa prirodom na pravom ste mestu.

Objekat je prikladan i uređen za razna okupljanja pa je odličan izbor za rođendane, intimna slavlja, momačke i devojačke večeri, ili druženje sa kolegama van kancelarije i obaveza. U svom kapacitetu, na boravku u toku dana može primiti do - 20 gostiju.

Na imanju su dve gostinjske kuće, domaćin ih popularno naziva Velika i Mala kuća. Razlikuje ih kapacitet i veličina. Mala kuća poseduje dnevni boravak sa kuhinjom i kupatilom. U maloj kući postoji dvosed na razvlačenje pogodan za dve osobe, kao i jedan single ležaj. Velika kuća je na dva nivoa. Prvi nivo čini dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom i garnitura na razvlačenje pogodna za dve osobe. Kuća odiše toplinom i dosta elemenata od drveta, tako da ćete se ovde na boravku osećati kao na svome. Na spratu su spavaći kapaciteti odnosno dve sobe i još jedno kupatilo. U jednoj je bračni krevet, dok su u drugoj dva single ležaja. Ukupan spavaći kapacitet je - 9.

Objekat je klimatizovan i pokriven Wi-Fi signalom, a gostima je na raspolaganju i parking što čini boravak jednostavnijim.

Neka vam vikend beg bude bilo kojim danom, a nama prepustite da taj odmor učinimo boljim.

Dobro došli!

Cenovnik:

Najam objekta do 20 osoba na boravku - 200€

Dnevni najam do 30 osoba na boravku - 300€
12-22h ( u najam ulazi mala kuća, dvorište i bazen)

Najam objekta na 3 ili više noćenja (do 9 osoba) - 150€ po noćenju

Najam objekta sa punim pansionom (doručak / ručak / večera uključeni) - 100€ (po osobi po noćenju)

Informacije:

060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
57

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija