Objavljeno: okt 08 2022 08:38

Vila Dijana

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 08:38
Pregleda: 8
Mesto kao iz bajke! Slike govore više od hiljadu reči...

Ako želite da usporite, uživate u prirodi i iskusite čari prave Srbije i njenih lepota a da i dalje budete blizu Beograda, onda je ovaj objekat pravi za vas. Nalazi se ušuškan u zelenilu i šumi u naselju Baćevac (Barajevo) na samo 25 km od Beograda.

Ova ljupka i pažljivo dekorisana vila sa bazenom i prostranim voćnjacima i baštama punim cveća je savršeno mesto za relaksirajući odmor sa prijateljima ili porodicom. Ovde možete uživati u miru i prirodi okupani zracima sunca, praviti roštilj i isključiti se u potpunom chill-u kraj bazena.

Vila Dijana je vrlo komforna i njena unutrašnja dekoracija odiše toplotom. Sastoji se od dnevne sobe, kuhinje, 3 spavaće sobe. Dve sobe imaju veliki francuski ležaj a jedna ima 1 single krevet. U dnevnoj sobi se nalazi garnitura na razvlačenje sa 2 spavaća mesta. Svaka soba ima svoj balkon. Kuhinja je potpuno opremljena i ima svoj vrlo živahan dekor. Dnevna soba je povezana sa velikim bazenom sa kog se pruža magičan pogled na bazen, voćnjak i predivne seoske šumovite predele. Ukupan broj spavaćih mesta je 7.

Ceo objekat je ograđen i osvetljen, što čini boravke u večernjim satima u dvorištu vrlo prijatnim i opuštajućim. Imamo dovoljno mesta za parking za više vozila.

Vila Dijana je idelana za grupe prijatelja i za porodice sa decom. Ima puno prostora za igranje i zabavu. Objekat nije za žurke.

Kada iznajmite kuću, kompletna privatnost je zagarantovana, cela kuća kao i dvorište su samo vama na raspolaganju.

Cenovnik:
Cena najma za 2 i više noćenja:
Radni dan - 110€ (Navedena cena je za 2 osobe, za svaku osobu preko se doplaćuje 15€ po osobi)
Vikend dani - 130€ (Navedena cena je za 2 osobe, za svaku osobu preko se doplaćuje 15€ po osobi)

Cena najma za samo jedno noćenje:
Radni dan - 130€ (Navedena cena je za 2 osobe, za svaku osobu preko se doplaćuje 15€ po osobi)
Vikend dani - 150€ (Navedena cena je za 2 osobe, za svaku osobu preko se doplaćuje 15€ po osobi)

Cena za manje proslave:
Do 12 osoba- 250€

Cenovnik za Novu godinu - 360€ po noćenju (Minimalni najam 3 noćenja)

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
8

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija