Objavljeno: feb 18 2023 10:59

Vila Jelena – Lipovica

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:59
Pregleda: 19
Vila Jelena je prava prirodna oaza na samo 20 minuta vožnje od Ade Ciganlije. Doćićete u Lipovicu (Opština Barajevo), predivan brdovit kraj sa bajkovitim pejzažima bujne vegetacije. Ako želite da leškarite kraj bazena, slušate samo cvrkut ptica, okruženi zelenilom a da ne morate putovati daleko – na pravom ste mestu.

Objekat je idealan za okupljanje prijatelja ili porodičan odmor, na raspolaganju gostima je veliko dvorište na kome se nalazi zidani letnjikovac u etno stilu sa velikom pečenjarom – ražanj, sačem i velikim roštiljem, bazen dimenzija 10x5, dubine 1.8 metara, čijoj se čistoći poklanja posebna pažnja na svakodnevnom nivou, pa možete bez brige dovesti vaše mališane, a za njih su tu i ljuljaške, koš, stoni fudbal. Za vaše opuštanje u dvorištu se nalazi profesionalno surround ozvučenje, takođe isto se nalazi i u unutrašnjosti objekta.

Unutranjost vile se satsoji od dva nivoa. Na prvom nivou je prostrana dnevna soba kojom dominiraju lepe garniture za sedenje i veliki smart televizor, odvojena trpezarija i kuhinja, kupatilo. Na drugom nivou nalaze se tri spavaće sobe, velika terasa sa pogledom na bazen, kupatilo i teretana (gostima se daje na korišćenje samo po dogovoru). U dve spavaće sobe nalazi se po jedna garnitura na razvlačenje na kojoj mogu spavati 2 osobe, u jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski ležaj. U dnevnoj sobi jedna od garnitura se takođe razvlači i pogodna je za spavanje za 2 osobe. Ukupan broj spavaćih mesta je 8.

Gostima je na raspolaganju Wi-Fi, klima na oba nivoa, kompletno opremljena kuhinja (čaše,tanjiri, escajg itd.). Parking za više vozila.

Cenovnik:

Dnevni najam (12-22h; do 30 osoba) - 190 €
Od oktobra - cena za 1 noćenje - 240 €
Od oktobra - cena za 2 noćenja - 200 € po noćenju
Od oktobra - cena za 3+ noćenja - 160 € po noćenju
Od oktobra - cena za 7+ noćenja - 140 € po noćenju

Informacije:

+381 60 434 66 44
+381 60 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija