Objavljeno: okt 07 2022 09:28

Vila Morena

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 07 09:28
Pregleda: 3
Vila Morena je imozantna privatna vila sa bazenom i lounge prostorom oko bazena, smeštena u prirodi, idealna za organizaciju proslave, rođendana, žurke ili jednostavno odmor.

Vila se nalazi na 50 ari predivnog placa u beogradskoj opštini Barajevo, na 35km od centra grada. Sagrađena je na poziciji sa koje se pruža sjajan pogled ka Avali i Beogradu. Izolovana od gužve i buke pruža vam potpunu privatnost. Iza placa se nalazi prelepa šuma koja kreira čist vazduh i neverovatnu vazdušnu banju.

Lounge koji se nalazi oko velikog atraktivno dizajniranog bazena je definitivno mesto na koje ćete želeti da dovedete svoje prijatelje. Ispunjen baldahinima, ležaljkama, tujama čini pravu privatnu oazu nadomak Beograda.

Mogućnost organizacije proslava do 50 osoba. Gostima je na raspolaganju ozvučenje sa bluetooth konekcijom.

Ispred same kuće nalazi se velika terasa sa spoljnim kaminom koji je posebna atrakcija. Iza kuće postoji dosta prostora za parking (20 automobila) i jos jedna terasa sa velikim hladom. Za gurmanske specijalitete na raspolaganju su 2 roštilja.

Da bi smo vam obezbedili potpunu relaksaciju i odmor mislili smo i na najmladje - u dvorištu postoji trambolina, bazenčić, koš, mini-golovi i igračke. Vila Mariah je odličan izbor za druženje više porodica ili parova.

Unutrašnjost Vile Morena prostire se na 2 nivoa. Na prvom nalazi se prostrana dnevna soba povezana sa trpezarijom i kuhinjom, u zimskim uslovima u dnevnoj sobi su postavljeni stolovi i svečane stolice za organizaciju manje proslave do 30 osoba. U sklopu kuće na raspolaganju su ukupno 4 spavaće soba i 2 kupatila (sa veš mašinom). U 3 spavaće sobe nalazi se po jedan francuski ležaj, u 1 spavaćoj sobi nalaze se 3 singl ležaja a u dnevnoj sobi postoji mogućnost razvlačenja garniture sa 2 ležaja. Ukupan broj spavaćih mesta je 11. Na ležajevima su antialergijski dušeci, jastuci i posteljina.

Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima kao i escajgom čašama i tanjirima za 30 osoba. Za konekciju gosti mogu koristiti high speed Wi-Fi. U dnevnoj sobi je i flat screen TV sa Total TV HD i običnim kanalima kao i bežični (bluetooth, USB, CD, radio) zvučnik od 300w za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. Takođe objekat poseduje i rasvetu. Gosti se mogu rashlađivati ili grejati inverter klimom.

Dobro nam došli!

Cenovnik za proslave:
Cena do 12 osoba radnim danima - 280 €
Cena do 12 osoba vikend danima - 330 €
Cena za 13-20 osoba radnim danima - 330 €
Cena za 13-20 osoba vikend danima - 380 €
Cena za 21-35 osoba - 430 €
Dnevni najam (14h-22h) - Standardna cena se umanjuje za 30 €

Cenovnik za odmor (do 6 osoba):
Cena za jedno noćenje - 140 €
Cena za dva noćenja - 270 €
Cena za tri noćenja - 390 €
Cena za četiri noćenja - 490 €
Napomena: Cene se odnose na radne dane (ponedeljak - četvrtak)

Cenovnik za Novu godinu:
Cena za jedno noćenje 31.12. (do 12 osoba) - 800 €
Cena za dva noćenja (do 12 osoba) - 950 €
Cena za tri noćenja (do 12 osoba)- 1100 €
Cena preko 12 osoba - na upit

Informacije i rezervacije:

060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija