Objavljeno: apr 04 2023 05:04

Villa Mariah - Vila za proslave i odmor

EUR

/ mesečno
Objavljeno: apr 04 05:04
Pregleda: 14
Vila Mariah je impozantna privatna vila sa bazenom i lounge prostorom oko bazena, smeštena u prirodi, idealna za organizaciju proslave, rođendana, žurke ili jednostavno odmor. Mogućnost organizacije proslava do 50 osoba. Kapacitet za prenociste je 11. Najkvalitetniji ketering i prelepe dekoracije za vasu proslavu omogucujemo po zahtevu.

Vila se nalazi na 50 ari predivnog placa u beogradskoj opštini Barajevo, na 35km od centra grada. Sagrađena je na poziciji sa koje se pruža sjajan pogled ka Avali i Beogradu. Izolovana je od gužve i buke, i pruža vam potpunu privatnost. Iza placa se nalazi prelepa šuma koja kreira čist vazduh i neverovatnu vazdušnu banju.

Lounge koji se nalazi oko velikog atraktivno dizajniranog bazena je definitivno mesto na koje ćete želeti da dovedete svoju porodicu i prijatelje. Ispunjen baldahinima, ležaljkama, suncobranima i zelenilom lounge čini pravu oazu namenjenu svim našim gostima. Slana voda u bazenu se automatski prečišćava i greje na 28-30 stepeni.

Ispred same kuće nalaze se velika terasa i plato sa prelepim stolicama i stolovima za proslave. Na posedu postoji dosta prostora za parking (10 automobila) i jos jedna terasa sa velikim hladom i baštenskim namestajem. Iza kuće pozicioniran je predivno dizajnirani letnjikovac sa pogledom na šumu. Za gurmanske specijalitete na raspolaganju su roštilj, ražanj, sač, kotlić.

Da bi smo vam obezbedili potpunu relaksaciju i odmor mislili smo i na najmladje - u dvorištu postoji trambolina, bazenčić, koš, mini-golovi i igračke. Vila Mariah je odličan izbor za druženje više porodica ili parova.

Unutrašnjost Vile Mariah prostire se na dva nivoa. Na prvom nalazi se prostrana dnevna soba povezana sa trpezarijom i kuhinjom. U zimskim uslovima u dnevnoj sobi su postavljeni stolovi i svečane stolice za organizaciju proslave do 35 osoba. U sklopu kuće na raspolaganju su ukupno 4 spavaće sobe i 2 kupatila (sa veš mašinom i mašinom za sušenje). U dve spavaće sobe nalazi se po jedan francuski i jedan single ležaj, u trećoj spavacnoj sobi je francuski lezaj a u četvrtoj spavaćoj sobi nalaze se 3 singl ležaja. Ukupan broj spavaćih mesta je 11. Na ležajevima su antialergijski dušeci, jastuci i posteljina.

Kuhinja je opremljena svim potrebnim uređajima, dodatnim brzim rashladjivacem za piće i torte, kao i escajgom za 50 osoba.

Za konekciju gosti mogu koristiti high speed Wi-Fi koji pokriva ceo objekat unutra i napolju. U dnevnim i spavacim sobama je po smart flat screen TV sa Total TV HD kanalima. U vili se nalazi profesionalno etazno ozvucenje unutra i napolju.

Objekat poseduje prelepu ambijentalnu rasvetu. Gosti se mogu rashlađivati ili grejati inverter klima uredjajima kao i centralnim grejanjem.

Dobro nam došli!

Cenovnik za odmor (do 6 osoba Ponedeljak-Cetvrtak)
•Cena za jedno noćenje - 140e
•Cena za dva noćenja - 270e
•Cena za tri noćenja - 390e
•Cena za četiri noćenja - 490e

Cenovnik za proslave:
•Cena do 12 osoba radnim danima - 280e
•Cena do 12 osoba vikend danina - 330e
•Cena za 13-20 osoba radnim danima - 330e
•Cena za 13-20 osoba vikend danima - 380e
•Cena za 21-35 osoba - 430e

Cenovnik za proslave za dnevni najam (14h-22h)
•Standardna cena se umanjuje za 30e
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
14
+38163690645

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija