Objavljeno: okt 08 2022 02:56

Ada House

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 02:56
Pregleda: 4
Ada House je dugo planiran i sa ljubavlju osmišljen projekat namenjen svima koji žele beg iz grada i odmor i uživanje u prirodi, a da za to ne moraju da putuju daleko. Jer naša lokacija je idealna, nalazimo se pored Ade Ciganlije na samo 15 minuta vožnje iz grada.

Odmor na obali reke uz predivan pogled na vodu su garancija da ćete se lepo provesti i odmoriti! Nalazimo se na samoj obali reke Save okruženi prirodom ,u mirnom kraju, izdvojeni od gužve i buke, a udaljeni smo samo desetak kilometara od centra Beograda.

Za sve koji žele da uživaju u kulinarskim specijalitetima u neposrednoj blizini nalazi se nekoliko restorana. Našim gostima su na raspolaganju 4 parking mesta, WI-FI, kablovska televizija, muzički uređaj sa ozvučenjem, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo, spavaća soba sa bračnim krevetom,i dnevna soba.

Ukupno može spavati 6 osoba.

Za sve one koji u Beograd i Srbiju dolaze poslovno Ada House je idealan izbor jer pored kvalitetnog smeštaja nudimo i mogućnost iznajmljivanja luksuznih vozila sa vozačem.

Takođe za naše goste po potrebi organizujemo prevoz od i do aerodroma kao i docek i ispraćaj gostiju.

Cena za najam samo kuće – 200 €

Najam kuće + splava na reci (poslednjih nekoliko slika) - 300 €

Informacije:

+381 60 434 66 99

+381 60 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
4

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija