Objavljeno: feb 18 2023 10:51

Splav Savska Priča

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:51
Pregleda: 15
Izlazak sa dragim ljudima, zalazak Sunca na vodi. Sve to iz udobnosti splava koji se naslanja na obalu Ade Ciganlije a ispred sebe ima plavetnilo reke i pogled na grad. Dovoljno dobro za pravi gradski odmor.

Splav ‘’Savska Priča’ ’se nalazi sa novobeogradske strane Ade, u delu prepoznatljivom po mirnom ambijentu i nirvani koju stvara rečni povetarac. Na dva nivoa, i velikom terasom pruža prostora za opuštanje i zabavu. Pravi izbor - da nazdravite uz čašu vina, nahranite svoj duh relaksacijom, a svoje prijatelje nekom gozbom.

Za to vam je na raspolaganju i roštilj. A kako se dan bude pretvarao u noć uživaćete u magičnom zalasku bez treptaja, sigurni smo!

Splav se sastoji iz donjeg i gornjeg nivoa. Donji nivo čine dnevni boravak, sa ugaonom garniturom za dve osobe, kuhinja i kupatilo. Gornji nivo čini potkrovlje sa spavaćom sobom - u kojoj se nalazi bračni krevet, i još jednom ugaonom garniturom za dve osobe. Ukupan broj spavaćih mesta je 6.

Svi putevi vode pored vode, dobro došli!


Cenovnik

Najam objekta do 6 osoba - 150€
Najam objekta za 2 ili više noćenja - 120€
Najam objekta do 12 osoba - 180€
Najam objekta za 7 ili više noćenja - 100€
Napomena: Vikend danima je minimalni najam 2 noćenja

Informacije i rezervacije:

060 434 66 44

060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija