Objavljeno: feb 18 2023 10:57

Villa Fratelli Uniti

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:57
Pregleda: 16
''Fratelli Uniti’’je savremen, impresivan objekat u naselju Velika Moštanica - na svega 40 minuta od grada. Smeštena na jednoj od padina planine Avala svojim položajem vila privlači svež vazduh i idealne uslove za odmor u toku celog doba godine.

Villa Fratelli Uniti je pravo ‘bratstvo i jedinstvo’modernog odmora u kompleksu - i prirode, šumskog sveta koji taj kompleks okružuje. Vila se nalazi na ‘’ruži vetrova’’pa tako priroda oko Vas uzvraća svežinom i zdravim područjem koje je važno kako zrelijim gostima, tako i onim najmlađima. Na temelju pedantno uređenih travnatih površina objekat osim prostranog dvorišta krasi i bazen sa kristalnom vodom i lux lounge plato sa drvenim ležaljakama, suncobranima, fudbalski teren, kao i dečiji sadržaji (kutak sa peskom, tobogan itd. ) Možete se rekreirati sa loptom, aktivno uživati sa prijateljima, ili se prosto izležavati pored bazena. A jedna od domaćinskih nijansi je zidani roštilj koji je uvek jednako popularan kod gostiju i pored kog nastaju lepe uspomene, a i đakonije. Sigurni smo da će vam takve biti i impresije jer je svaki detalj imanja podređen tome da se osetite prijatno i dobrodošlo.

Vila je prikladna i adaptirana za razna slavlja, rođendane, devojačke večeri, izlete sa firmom, team building i sve proslave koje su u skladu sa kućnim redom. Objekat je pogodan za do 20 gostiju u toku dana. Priroda oko imanja je takva da se u njoj najlepše uživa kada su glasniji zvuci šume i životinjskog sveta od svega ostalog.

Vilu čine prizemlje i gornji sprat. Sa obe strane kuće postoji trem sa baštenskim mobilijarom pod kosinom krova, gde možete da uživate u ispijanju prve jutarnje kafe. Prizemlje kuće je zamišljeno kroz koncept otvorenog prostora pa ostavlja utisak modernog zdanja kroz raskošne elemente enterijera. Čine ga kuhinja sa trpezarijom, dnevna soba sa kaminom, kupatilom i ostavom. Drugi nivo kuće je sprat na kome se isključivo nalaze tri spavaće sobe kao i još jedno kupatilo. U prvoj sobi je bračni krevet i sofa na razvlačenje za dve osobe. U drugoj sobi se nalazi bračni ležaj. Treća soba poseduje garnituru na razvlačenje koja je pogodna za dve osobe. Ukupan spavaći kapacitet je - 8. Unutrašnjost kuće je klimatizovana, potpuno opremljena za Vaš dolazak i pokrivena Wi-Fi signalom.

Zašto boraviti u hotelu sa pet zvezdica, kada možete svoj odmor provesti pod nebom sa pet miliona zvezdica?

Dobro došli u Vilu ‘’Fratelli Uniti’’. . .

Cenovnik - do 10 osoba:
Dnevni najam (12h-22h) - radni dan - 140€
Najam sa noćenjem - radni dan - 230€
Dnevni najam (12h-22h) - petak, nedelja - 170€
Najam sa noćenjem - petak, nedelja - 260€
Dnevni najam (12h-22h) - subota - 220€
Najam sa noćenjem - subota 310€

Cenovnik - do 20 osoba:
Dnevni najam (12h-22h) - radni dan - 170€
Najam sa noćenjem - radni dan - 260€
Dnevni najam (12h-22h) - petak, nedelja - 200€
Najam sa noćenjem - petak, nedelja - 290€
Dnevni najam (12h-22h) - subota - 250€
Najam sa noćenjem - subota - 340€

Dugoročni najam:
Najam objekta na 3 ili više dana (do 8 osoba) - 250€ po noćenju
Najam objekta na 7 ili više dana - 225€ po noćenju
Najam objekta na 14 ili više dana - 200€ po noćenju
Najam objekta na mesec dana - 3500€


Informacije i rezervacije:
060 434 66 99
060 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
16

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija