Objavljeno: sep 27 2018 11:50

LOKAL KRALJA PETRA 55

EUR

/ mesečno
Objavljeno: sep 27 11:50
Pregleda: 20

Poštovani,

Koristim priliku da vas obavestim da smo slobodni da vam po ovlašćenju vlasnika komercijalnog prostora u ulici Kralja Petra br. 55 u centru grada ponudimo poslovnu saradnju. Naime prostor je namenjen izdavanju i ukoliko pronalazite vaš interes bilo bi nam zadovoljstvo da na ovom poslu saradjujemo.

Ovaj poslovno-komercijalni prostor je po svemu sudeci retka prilika na trzistu. Sagradjen je 1927. godine kada i cela zgrada. Inače, sam front lokala ukrašen je jonskim stubovima koji su najstariji u Beogradu.

Izlozi su u komadu prema projektu i arhitektonskom rešenju ali je predhodni korisnik to podelio u dve celine i time doprineo manjoj atraktivnosti ovog lepog zdanja.

Lokal moze imati siroku primenu i namenu. Moze biti veoma interesantan Bankama kao i kafiterijama ali i kao prodajna mesta razne robe.

Lokal je od 322m2 i sastoji se iz tri etaze svaka u proseku po 110m2

Plafoni su visoki, prostor je sredjen i detaljno renoviran, kompletno nove el. instalacije, alarmi, ppa, sistem ventilacije itd.

Uslovi pod kojim prostor izdajemo je sledeci:

Indikativna cena 5.500eur

Ugovor je moguće zaključiti na duzi period.

Klijenti koji su zainteresovani za investiranje u prilagodjavanje specificnim namenama ili izmenama u samom prostoru kako spolja tako i unutar prostora za tako nešto imaju saglasnost ali ne i učestvovanje u troškovima. Zauzvrat vlasnik je spreman da omogući dovoljan grace period kao i da ponudi period zakupa od 10 godina.

Za sve dodatne informacije mozete me kntaktirati na broj telefona +381692286116

Snezana Stjepanovic
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
20

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija