Objavljeno: feb 21 2022 11:05

Vila Rose

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 21 11:05
Pregleda: 3
Vila Rose pruža Vam jedinstvenu priliku da uživate u prirodi i osluškujete tišinu samo 30 km od Beograda.
Veliki bazen, fontana, ljuljaške, ležaljke, suncobran, igralište za odbojku, sto za stoni tenis, spoljni roštilj i tuš… uključeni su u ponudu koja vam stoji na raspolaganju. Sve to je uklopljeno u lepo uređeno okruženje sa četinarima, voćkama i cvećem, što će Vam omogućiti potpuno opuštanje i uživanje u druženju.
Kuća, sa oko 100m2, je napravljena u rurarnom stilu, a na raspolaganju su Vam i blagodeti moderne tehnologije – dva klima uređaja, TV, Wi-Fi. Dnevna soba i trpezarija su prostrane, sa izlazima na široke terase, a kuhinja i kupatilo su potpuno opremljeni za potrebe Vašeg boravka. Dve prostrane spavaće sobe sa terasama omogućiće Vam udoban i miran san sa pogledom na Šumadiju – od Kosmaja do Divčibara.
Domaćini će Vam omogućiti degustaciju domaće rakije od plodova koji su ubrani u lepo uređenom voćnjaku. Ne morate brinuti ni za svoje vozilo jer Vam je na raspolaganju natkriveni parking u dvorištu. Put do same kuće je asfaltiran i bez velikih uzbrdica.

Cena za radne dane (ponedeljak, utorak, sreda, četvrtak) - 110 € po noćenju.

Cena za vikend (petak, subota, nedelja) – 130 € po noćenju.

Minimalan broj noćenja: 2
Za najam kuće (više od 4 dana) moguć je popust. Pozvati zbog dogovora.
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
3

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija