Objavljeno: okt 07 2022 09:10

Etno kuća Dunavsko

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 07 09:10
Pregleda: 9
Etno kuća Dunavsko presdstavlja vaše parče raja na samoj obali Dunava sa privatnom plažom na samo 10 minuta vožnje od centra grada u beogradskom naselju Krnjača.
Prelepo zeleno dvorište sa mnoštvo etno detalja obiluje raznim sadržajima za uživanje i odmor, stolovi, stolice, ležaljke a tu je i veliki zidani roštilj sa ražnjem za spremanje gurmanskih specijaliteta.

Kuća je na dva nivoa. U sklopu prvog nivoa nalazi se velika prostorija koja podseća na kafanicu u etno stilu sa šankom a posebnu draž daju masivni prozori pa se iz svakog kutka pruža pogled na Dunav. A kada pominjemo magičan pogled ne možemo da ne istaknemo balkon na drugom nivou stvoren za jutarnju kaficu ili zalakse sunca. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe. Ukupan kapacitet za spavanje je 8 osoba.

Sa objekta možete sići direktno do reke gde se nalazi privatna betonirana plaža.

Kuća poseduje potpuno opremjenu kuhinju i kupatilo. Gostima su na raspolaganju čaše, tanjiri, escajg itd. Parking za više vozila je obezbeđen.

Očekujemo vas!

Cenovnik:

Dnevni najam (10h-22h) radnim danima - 150 €
Dnevni najam (10h-22h) vikend danima - 180 €
Najam sa noćenjem - 250 €

Informacije i rezervacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
9

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija