Objavljeno: apr 17 2024 02:51

Vila Clayton Avala

EUR

/ dnevno
Objavljeno: apr 17 02:51
Pregleda: 19
Vila ''Clayton'' je udobno imanje koje se nalazi u blizini beogradske planine Avala, do objekta se stiže iz grada za 40 minuta. Predstavlja pravi izbor za vikend avanture, ali zbog svojih raznolikih sadržaja pogodna je i za uživanje preko nedelje.

''Clayton'' je imanje koje se pruža na 30 ari zemlje u ograđenom prostoru koji pruža privatnost. Nudi široko dvorište sa raskošnom betonskom stazom i pošumljeno drvećem, prostornu gostinjsku kuću, opremljen letnjikovac sa šankom i velikim stolom za ručavanje kao i najpopularniji deo imanja - veliki bazen sa kristalno čistom vodom. Idilično je i noću, kada se rasveta oko bazena popali i napravi zaista jedinstven ugođaj.

Gosti koji su gurmani u duši neće morati da biraju na koji način će uživati u spremanju hrane jer je uz roštilj obezbeđen i kotlić, ražanj, sač. Od dečijih sadržaja najatraktivnija je trampolina, ljuljaška i viseći hemok (ležaljka) za opuštanje po suncu. Dvorište je puno zelenila i velikog je kapaciteta. Takve ponude objekta pozivaju na porodične proslave, dečije rođendane, okupljanja, team buildinge. . . Ne morate brinuti za parking mesta jer ih je na objektu ukupno 6.

Vila ''Clayton'' je dvospratna kuća sa prizemnim nivoom. Na prvom spratu vile se nalazi dnevni boravak sa kuhinjom i barskim elementom kao i kupatilo. Tu je spavaća soba sa bračnim ležajem i kupatilom. Prvi sprat ima izlazak na svoj balkon koji pruža lep pogled na ostatak imanja. Na drugom spratu se nalazi predvorje sa dvosedima i sofom koji imaju izlazak na balkon. Tu su tri spavaće sobe od kojih svaka poseduje po bračni krevet. Na ovom spratu je i kupatilo sa đakuzijem. Ukupni spavaći kapacitet je 12. Objekat je pokriven Wi-Fi signalom. Vila poseduje i ograđeni kamin. Na taj način, nudi idealno rešenje za boravak i letnjim kao i zimskim danima.

Clayton Vam želi dobrodošlicu!

Cenovnik:

Najam objekta po noćenju (radni dani) - 500 € (maksimalni kapacitet van sezone 25 osoba)
Najam objekta po noćenju (pet, sub, ned) - 600 € (maksimalni kapacitet van sezone 25 osoba)
Paket 4 noćenja radnim danom - 1700€
Paket 3 noćenja vikendom - 1700€
Paket 7 noćenja - 3000 €

Informacije i rezervacije:

+381 60 434 66 44
+381 60 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
19

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija