Objavljeno: okt 08 2022 02:39

Vila Glumac

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 02:39
Pregleda: 6
Za sve koji žele da se osete kao u glavnoj ulozi, dok su u poseti objektu koji je pravi gradski ‘’izlazak’’predstavljamo Vam - Vilu Glumac. Objekat se nalazi u naselju Glumčevo brdo, a do ovog dela podavalskog naselja Ripanj se kolima stiže za 30 minuta od Beograda.

Vila Glumac je autentično imanje namenjeno gostima koji ovde prizivaju udoban odmor isto koliko i intimno veselje i druženje. Nije lako izdvojiti neki deo imanja posebno, jer je svakom kutku posvećena pažnja da se od Vile Glumac stvori atmosfera zabave, aktivnog odmora i uvek nešto više od tipičnog ‘vikend bega’.

Tako su na raspolaganju bazen sa kristalno čistom vodom, betonskim platoom za ležaljke, kao i večernjim osvetljenjem koje pod zvezdama daje poseban šarm. Na to se samo ‘nadovezuje’letnjikovac, koji je ovde postavljen tako da kada se na njega okače baldahini i ukrasi, balonima se pretvara u gala kutak. Pa je zato objekat pogodan za proslave rođendana, privatna slavlja u određenom kapacitetu, devojačke večeri, i letnji team bilding sa kolegama. Gostima je na raspolaganju parking, što boravak čini lakšim. Maksimalan broj ljudi u toku dnevnog boravka je - 25.

Kuća je rustičnog zdanja zidana sa pažnjom da goste podseti na planinske vikendice koje su i zimi i leti sjajan izbor za odmor. Sastoji se od dnevnog boravka, sa trpezarijom i potpuno opremljenom kuhinjom. Poseduje 4 spavaće sobe i 2 kupatila moderna, sa tuš kabinama.

Vila Glumac je prostrana i komforna za svakog posetioca. Svaka soba poseduje bračni krevet, a u jednoj od soba je i dodatni ležaj na razvlačenje pogodan za dve osobe. U dnevnom boravku je trosed koji se može adaptirati u dodatni ležaj, a za goste sa malom decom tu je i krevetac. Ukupan spavaći kapacitet je - 12.

Objekat je pokriven Wi-Fi signalom i poseduje TV u boravku.

Ako želite pravi odmor u svojoj režiji - izaberite Vilu Glumac!

Dobro došli…

Cenovnik - radnim danima:

Sa noćenjem (Do 2 osobe) - 100€
Dnevni najam (do 6 osoba) - 120€
Sa noćenjem (do 6 osoba) 170€
Dnevni najam (do 10 osoba) - 150€
Sa noćenjem (do 10 osoba) - 200€
Dnevni najam (do 25 osoba) - 200€
Sa noćenjem (Do 25 osoba na boravku) - 250€

Cenovnik - vikendom:

Sa noćenjem (Do 2 osobe) -150€
Dnevni najam (do 6 osoba) - 150€
Sa noćenjem (do 6 osoba) - 200€
Dnevni najam (do 10 osoba) -200€
Sa noćenjem (do 10 osoba) - 250€
Dnevni najam (do 25 osoba) - 300€
Sa noćenjem (Do 25 osoba na boravku) - 350€

Informacije i rezervacije:
060 434 66 99
060 434 66 44
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
6

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija