Objavljeno: okt 08 2022 06:00

Vila Sakura

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 06:00
Pregleda: 13
Vila Sakura je objekat koji se nalazi dovoljno daleko od grada, da Vas sakrije od njegove buke, a opet blizu da, iz nekog od pravaca, do vile dođete. Od centra grada do samog smeštaja potrebno je 30 minuta što znači da ste tamo - za čas!

Ovaj ‘’pupoljak’’u samoj blizini jezera Trešnja - vrlo moderno, ali iz svoje hladovine, ulepšava deo avalskog naselja koji većinski služi za odmor onima koji vole prirodu, ali i veće proslave. Za takve prilike objekat je uslovan i idealan za rođendane, devojačke i momačke večeri, team building, korporativne proslave i sve druge lepe povode.

Položaj smeštaja je takav da nudi raskošan pogled, terasu sa garniturom za relaksaciju - kao i prostrano fotogenično dvorište opremljeno ražnjem i roštiljem koje svako može maštovito da iskoristi. Obezbeđen je i parking, što posetu čini još ugodnijom.
U toku zimske sezone, unutrašnjost objekta je jednako privlačna jer je gostima na raspolaganju kamin koji samo dodatno pruža komfor.

Kuća je prostrana, u potpunosti opremljena za Vaš boravak, a sastoji se iz 3 spavaće sobe, velikog dnevnog boravka i dva kupatila.
Jedna od soba nudi bračni krevet sa dva pomoćna ležaja, dok druge dve imaju po jedan bračni krevet. U dnevnoj sobi je ugaona garnitura na razvlačenje za tri osobe, pa je ukupan broj mesta za spavanje - 11.
Tu su i dva dodatna toaleta, opremljena moderna kuhinja sa barskim elementom koji je vrlo atraktivan kada su okupljanja i Vaše potrebe.

Odmor od koga svako procveta!

Cenovnik:
Cena 240 eur po noćenju

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
13

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija