Objavljeno: feb 09 2023 12:15

Ranč Resava

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 09 12:15
Pregleda: 46
Ranč Resava smešten je u izolovanom brdsko-planinskom predelu Kučajskih planina, u blizini poznatih izletišta Sisevac i Lisine kao i u blizini rudarskog naselja Senjski rudnik.

Lociran je u netaknutoj prirodi te predstavlja idealno mesto da se potpuno opustite i napunite baterije. Ranč je pravi kutak mira smešten na zelenom prostranstvu, okruženom listopadnim i četinarskim šumama i sa pogledom koji ništa ne zaklanja. Ovo je mesto gde je priroda spojila svoje najlepše oblike. Pored tepih zelenih livada, planinskih masiva ukrašenih najraznovrsnim krošnjama, u neposrednoj blizini nalazi se i manje jezero.

U skladu sa okruženjem vikendica je izgrađena od prirodnih materijala, kamena i drveta. Za potpuni užitak detalji koje krase dvorište birani su i uređeni sa posebnom pažnjom. Pored bazena, fontane, sadržaja za decu, tu je i letnjikovac za piknik sa velikim zidanim roštiljem, kao i dovoljan broj garnitura za sedenje napolju, bilijar….

Ranč Resava mesto je koje svojim gostima nudi kvalitetan, ali i aktivan odmor zahvaljujući sadržaju koji ima.

Unutrašnjost vikendice odiše toplinom i udobnosti. Uređena je u etno planinskom stilu sa mnogo detalja. Raspolaže dnevnim boravkom, kuhinjom odvojenom šankom, kupatilom i galerijom. Posebna atrakcija dnevnog boravka je veliki kamin koji dominira prostorom. Na galeriji se nalazi veliki bračni krevet veličine za tri osobe. Ugaona garnitura u dnevnom boravku je na razvlačenje i pogodna je za spavanje dve osobe. Ukupan broj spavaćih mesta je 5.

Gostima je na raspolaganju escajg, tanjiri, čaše, peškiri, wi-fi, parking, TV.
Moguće su dodatne aktivnosti streljaštvo, vožnja bicikla, bilijar, odbojka…

Dobro nam došli!

Cenovnik - odmor:

Cena radnim danima - 40 €
Cena vikend danima - 50 €

Napomena: Minimalni najam je 2 noćenja. Maksimalni broj osoba na boravku preko dana je 15.

Cenovnik - proslave:
Cena po noćenju - 150 €
Maksimalan broj osoba je 30

Informacije i rezervacije:

060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
46

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija