Objavljeno: okt 08 2022 05:01

Vila Belanovica

EUR

/ dnevno
Objavljeno: okt 08 05:01
Pregleda: 5
Vila Belanovica je objekat u koji je uloženo dosta truda i ljubavi jedne porodice. Nalazi se u Belanovici na raskršću puteva između Ljiga, Aranđelovca i Valjeva.

Vila ima 100m2 sa placom od 15 ari, sadrži 3 spavaće sobe, 2 dnevna boravka, komplet opremljenu kuhinju, kupatilo i toalet. U jednoj sobi se nalaze 2 single kreveta, u drugoj je jedan single krevet, dok se u trećoj sobi nalazi bračni krevet. Na garniturama u dnevnim sobama mogu spavati ukupno 2 osobe. Ukupan broj spavaćih mesta je 7. Postoji mogućnost organizovanja dodatnih ležaja za decu. U kući se nalaze 2 smart TV-a sa uslugom Netflix-a, Wi-Fi je naravno besplatan za korišćenje. Za Vašu potpunu relaksaciju, obezbeđeni su i sauna i hot tub. Pušenje je dozvoljeno u dvorištu. Vila je pogodna za organizaciju proslava i događaja, naravno uz muziku umerene jačine. Objekat je pet-friendly

U dvorištu se nalazi bazen dimenzija 9 x 4 metara, dubine 1,5 metara. Bazen se greje (uvek je 28 stepeni) tako da je moguće korišćenje do kasnih jesenjih dana i u rano proleće. Takođe, u dvorištu su vam dostupni košarkaški teren, prostor za decu, natkriveni letnjikovac i roštilj. Napolju ima dovoljno stolica i ležaljki, i možete se potpuno opustiti na svežem vazduhu i prijatnoj klimi.

Cenovnik

Cena po noćenju - 300 €
*Vikend danima minimalni najam je 2 noći
Doplata za korišćenje saune (2h) i hot tub-a - 50 € Po danu
Noćenje - van sezone (Od oktobra do aprila) - 250 €

Informacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija