Objavljeno: feb 18 2023 10:57

Lux Vila sa unutrašnjim bazenom

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:57
Pregleda: 76
Zaplovite u svet hedonizma! Ovaj lukskuzni objekat vam nudi mogućnost potpune relaksacije. Bazen sa toplom vodom koji se nalazi u dnevnom boravku sjajna je prilika za opuštanje i odmor od svakodnevnice i u zimskim danima. Uživajte uz vaš omiljeni film ili muziku i čašu vina dok se opuštate u bazenu.

Ako mislite da to nije dovoljno za potpuni relaks na raspolaganju vam je i sauna koja će vašem telu sigurno pomoći da se relaksira i opusti, ako ste za drugačiju vrstu uživanja, možete vreme provesti na jednoj od velikih terasa opremljenim ljuljaškama, ležaljkama i garniturama i uživati u čistom Šumaričkom vazduhu.

Mi vam ipak predlažemo da isprobate od svega pomalo a na kraju dana vas čekaju komforne spavaće sobe sa zvezdanim nebom koje će vam upotpuniti sve gore navedeno!

Objekat sadrži dnevnu sobu na koju se nadovezuje prostorija sa bazenom, dve spavaće sobe, kuhinju, kupatilo kao i lepo uređeno dvorište! U spavaćim sobama je po jedan francuski ležaj, po potrebi u ponudi je i pomoćni ležaj. U dnevnoj sobi se nalaze dva komforna troseda bez mogućnosti razvlačenja ali udobna za spavanje ukoliko je to potrebno!

U neposrednoj blizini objekta nalazi se Šumaricko jezero, staze za trčanje i biciklizam, šetališta, više restorana.

Ukoliko želite da obiđete sve ono što okružuje vilu to možete uraditi vožnjom Kvadom koji vam je na raspologanju uz doplatu.

Objekat se nalazi u srcu Šumadije, u okolini grada Kragujevca, na 3km od centra.

Dobro nam došli!

Cenovnik:
Cena za 2 osobe je 100€
Cena za 4 osobe je 190€
Cena za proslave i okupljanja (do 20 osoba) je 300€

Informacije i rezervacije:
060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
76

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija