Objavljeno: okt 29 2022 12:13

Izdavanje- stan u kući - 60 m2- Lipovica

EUR

/ mesečno
Objavljeno: okt 29 12:13
Pregleda: 41
Opis lokacije: Izdaje se deo kuće površine 60 m2, koja se nalazi u selu Lipovica, udaljeno 15-ak km od Leskovca.
Kuća ima tri zasebne stambene jedinice od kojih se jedna izdaje i ima poseban ulaz.
Kvadratura dela kuće , koji se izdaje je oko 60 m2 i sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje, spavaće sobe, kupatila, ostave i podruma.
Podne obloge su sačinjene od parketa , laminata i keramike, dok je stolarija u nekim prostorijama drvena , a u drugim od pvc profila. U garaži je smeštena kotlarnica, a radijatori su sprovedeni u celoj kući. Ispred kuće je betonirano dvorište kvadrature oko 100m2, dok se iza nalaze pomoćni objekti.

Agencijska usluga iznosi 50% od prve mesečne kirije.
Napomena: Pre razgledanja nepokretnosti u obavezi smo da od klijenta pribavimo fotokopiju licne karte, u skladu sa Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma - Član 7. i Član 17. st.6. Molimo klijente za razumevanje u tom pogledu imajući u vidu da ukoliko ne utvrdimo identitet klijenta možemo da snosimo Zakonske posledice od strane tržišne inspekcije. Takođe, po Zakonu o posredovanju u obavezi smo na zaključenje Ugovora o posredovanju sa klijentima.
Najlepše Vam hvala na razumevanju i pomoći da zajedno postupamo u skladu sa Zakonskim propisima.
Odvojite malo slobodnog vremena i zakažite razgledanje ove nepokretnosti sa agencijom AVENIJA NEKRETNINE putem telefona: 018/272-212, 069/601-261. Svojim klijentima garantujemo potpunu pravnu sigurnost pri kupovini i zakupu nepokretnosti. Kompletnu ponudu nekretnina možete videti na našem portalu: www.avenijanekretninenis.rs
Registarski broj posrednika: 669
ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI:
Politika poslovanja Avenija nekretnine jeste da u opisu oglasa o nepokretnostima ne prikazuje tacnu lokaciju, već približnu lokaciju nepokretnosti. Zakazivanjem terena sa našim agentima bićete upoznati sa tacnom lokacijom nepokretnosti, pri čemu Avenija nekretnine ne snosi odgovornost ukoliko je Vaš licni utisak da lokacija navedena u oglasu ne odgovara lokaciji na terenu. Avenija nekretnine nastoji da bude što preciznija u opisu nepokretnosti, prikazu slika i samih cena. Međutim, ne može garantovati da su sve informacije kompletne i bez propusta, kako u pogledu tehničkih grešaka, opisa karakteristika, tako i cena, niti garantuje da su sve nepokretnosti dostupne za kupoprodaju/zakup. Avenija nekretnine zadržava pravo da promeni sadržaj ovog oglasa i cene navedene na oglasu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja. Takođe, može se desiti da sadržaj bude zastareo, međutim, Avenija nekretnine se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom sajtu.
Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene cena koje mogu da nastanu u svakom momentu od objavljivanja oglasa, niti garantuje tačnost istih. Veoma čest slučaj u praksi jeste da vlasnici ne obaveštavaju ažurno posrednika o promeni cene, pa Avenija nekretnine ne snosi odgovornost za promene istih.



Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
41

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija