Objavljeno: feb 18 2023 10:55

Vila Maradik

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:55
Pregleda: 37
Postoji mnogo razloga da posetite region Fruške Gore, a jedan od važnijih je - Villa Maradik. Ovaj novokomponovani objekat se nalazi na samom ulazu u nacionalni park ‘’Fruška Gora’’, kod Maradičkog krsta, u samoj blizini Inđije. Od Beograda se kolima stiže za ~40 minuta, a put je kratak i jednostavan iz pravca Novog Sada, Sremskih Karlovaca.

Villa Maradik je u mirnom delu obrgljena lipovom šumom, a sa imanja se pruža i pogled na panonsku ravnicu i zlatna polja. Prvi utisak ostavlja dvorište puno zelenila, betonski plato sa modernim bazenom kao centralnim delom, i trem pod hladovinom na ulazu u samu kuću. Gostima je na raspolaganju korišćenje roštilja i kotlića pa u svom stilu možete boravak ovde obeležiti kao pravi gurmani. Tu je, takodje, i prenosivi moderan bluetooth zvučnik sa mikrofonom koji je zabavan element pri svakom opuštanju sa prijateljima.

Na upit je moguće i korišćenje video projektora sa platnom, te su zvezdane noći na imanju savršen bioskop na otvorenom. Obezbeđen je i parking, što boravak ovde čini jednostavnijim.

Villa je opremljena, kako u svom spoljnom ambijentu, tako i kroz ceo enterijer kuće, za slavlja, rođendane, razonode, team building, devojačke i momačke večeri, veridbe i slično. Gostima je na raspolaganju veliki bluetooth zvučnik. Uživanje na objektu je prihvatljivo uz poštovanje kućnih pravila uz odgovorno ophođenje prema mobilijaru i stvarima. Na dnevnom boravku villa u svom kapacitetu može ugostiti do - 15 osoba.

Kuća je pravi izraz stilskog, modernog odmora. Sve je novoopremljeno unutar nje, pa ćete tako naići na razne elemente i dodatne sadržaje koji će na Vas sigurno ostaviti utisak. Prizemlje čini prostrana moderna kuhinja sa trpezarijom i barskim elementom, moderno opremljenim kupatilom, kao i dnevni boravak sa dva dvoseda i TV-om. Tu su i dve spavaće sobe, svaka sa bračnim ležajem a u jednoj je i TV. Na spratu, je možda i najatraktivni kutak vile - galerija adaptirana kao lounge prostor. Osim mesta za sedenje i uživanje na galeriji su dve ugaone garniture na razvlačenje kao i jedan veliki trosed. Ukupan spavaći kapacitet je - 10.

Dobro došli!

Cenovnik

Najam objekta - radnim danima - 300€
Najam objekta - vikend danima - 350€

Informacije:

060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
37

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija