Objavljeno: jun 20 2022 10:53

Vila na izdavanje - Novi Sad, za Posao i Stanovanje

EUR

/ mesečno
Objavljeno: jun 20 10:53
Pregleda: 5
Izdajem izuzetno lepu kuću/vilu u Novom Sadu za stambeno/poslovno korišćenje



Objekat se nalazi u predivnom, prirodnom, ozelenjenom i mirnom delu grada, na samo 3 km od centra grada, u blizini reke Dunav.



Objekat ima 420 m2 na 6 ari placa i sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja sa ukupno 4 odvojena stana. Objekat je izgrađen u unutrašnjem delu placa (uvučen), dok se na prednjem delu placa na površini od oko 5 ari nalazi parking prostor.



U prizemlju objekta je prostran trosoban stan koji se sastoji od:

Kuhinja, dnevna soba, trpezarija, dve spavaće sobe, garderober, dva kupatila, dve terase (od kojih je jedna zastakljena pa se i zimi može koristiti), ostava, tehnička soba sa cipelarnikom i vešernicom.



Na prvom spratu se nalaze dva zasebna stana:

Stan 1 se sastoji od kuhinje sa šankom, dnevne sobe sa radnim stolom, spavaće sobe sa ugradnim plakarom, ostave, kupatila i terase.

Stan 2 se sastoji od kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, garderobera, kupatila, spavaće sobe i dve terase.

U potkrovlju je prostran stan sa SPA delom. Stan se sastoji od kuhinje, trpezarije, dnevne sobe, spavaće sobe, ostave (koja može da se pretvori u manju sobu) i kupatila.

SPA deo se sastoji od moderne saune, hidromasažne kade, prostora za ležaljke, tuš kade i toaleta.

U dvorištu se nalazi roštilj sa stolom i stolicama, ozelenjeno dvorište, iza objekta postoji ostava za nameštaj i baštenski alat, boks za kućne ljubimce koji je ograđen kako bi ljubimci imali slobodan prostor za igru i šetanje.

Dvorište je ograđeno i možete bezbedno da parkirate vaša vozila u istom, posedujemo i bunar sa tehničkom vodom.

Kuća se rentira sa nameštajem ( po potrebi deo nameštaja se može i ukloniti)

Na 180 metara od kuće se nalazii šetalište(nasip), na 500 metara od kuće je novi LIDL market, samo 1,5 km udaljenosti je restoran Piknik na Ribarskom ostrvu.

Napominjemo da su sve saobraćajnice blizu kao i obrazovne ustanove poput Lazine gimnazije, osnovne škole Nikola Tesla kao i Jožef Atila...

Pogodno za IT kompanije , druge poslovne namene kao i za privatne ambulante,klinike, za stambeni boravak kao i kombinaciju istih.



Mesečna zakupnina bez troškova = dogovor



Moguć dogovor oko uređenja.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
5

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija