Objavljeno: feb 18 2023 10:55

Luxury Mansion – Sremski Karlovci

EUR

/ dnevno
Objavljeno: feb 18 10:55
Pregleda: 15
Ovaj luksuzni objekat nalazi se u ljupkom gradiću Sremski Karlovci. Do vile se brzo dolazi iz Novog Sada (15km) ali i iz Beograda (75km). Vila je smeštena u potpunoj privatnosti Karlovačkih vinograda i sa objekta se pruža magičan pogled na iste kao i na Dunav.

Vilu, koja je zaista jedinstvena u našoj ponudi, krase 3 umetnička murala. Pored bazena u sklopu koga se nalaze barske stolice, klupa sa masažerom i vodeni slap nalazi se Fire Pit - za kompletan doživljaj hedonizma. Unutrašnjost krasi stilski nameštaj, bilijar sto, profesionalno ozvučenje i rasveta. Vila nudi apsolutnu privatnost za vaše potpuno uživanje, osećate će se kao da ste u nekom luksuznom resortu.

Dizajnerski enterijer vile krasi unikatan nameštaj. Open-space koncept dnevne sobe od 90m2 spojene sa terasom od takođe 90m2 pruža mogućnost organizacije različitih događaja i u danima koji nisu baš topli, u potpunoj privatnosti ovog prostora. Jedno je sigurno – vaši gosti biće oduševljeni, sam koncept vile je osmišljen tako da zadovolji najzahtevnije kriterijume.

Kao takva vila je idealna da u njoj obeležite najbitnije i najlepše trenutke – proslavu devojačke večeri, svadbenu proslavu, team building, baby shower, rođendane i slično.

Vila ima 4 spavaće sobe. Dve spavaće sobe su opremljene sa po jednim francuskim krevetom i dva single kreveta. Druge dve spavaće sobe su opremljene sa po jednim francuskim krevetom. U dnevnoj sobi nalazi se sofa na razvlačenje na kojoj mogu spavati 2 osobe. Gostima na raspolaganju su 3 kupatila. Svaka od soba je klimatizovana. Ukupan broj spavaćih mesta je 14.

Brz wi-fi je na raspolaganju u svakom delu objekta, parking za 20 vozila pod video nadzorom je obezbeđen.

Profesionalni tim vile može za vas organizovati ceo događaj: dekoraciju, ketering, personal itd. U cenu je uključen profesionalni fotograf na sat vremena koji će zabeležiti vaše najlepše trenutke.

Dobrodošli u svet hedonizma!

Cenovnik:

Cena po noćenju, ponedeljak - četvrtak: 500 €
Cena po noćenju, petak ili nedelja: 700 €
Cena po noćenju subota: 900 €
Cenovnik u letnjem periodu na upit.

Informacije:

060 434 66 44
060 434 66 99
Ukoliko ovaj oglas prekrši Pravila Oglasa ili Sigurna trgovina
15

Adresa:

Naš sajt koristi kolačiće. Klikom na "Slažem se" ili nastavkom korišćenja sajta slažete se za upotrebom kolačića. Ukoliko se ne slažete, možete promeniti podešavanja u vašem pretraživaču.

Više informacija